Sure Hotel by Best Western Lagan

Prisvärt hotell strax utanför Lagan

Oavsett om du reser i affärer eller är på semester är Sure Hotel by Best Western Lagan ett utmärkt alternativ för dig som ska till Lagan, Ljungby eller Värnamo. Hotellet har ett lättillgängligt läge längs E4 mitt emot den populära älgparken Laganland. Här erbjuds ett bekvämt boende med tillgång till restaurang, minigym och bastu.

Naturinspirerade rum

Hotellet erbjuder fint inredda rum i naturnära färger som skapar en lugn och avslappnad atmosfär. Här finns såväl enkelrum som dubbelrum och större familjerum med upp till fyra bäddar.


Restaurang, butik, minigym och bastu

I hotellets restaurang kan du avnjuta såväl lunch och fika som middag à la carte. Intill restaurangen finns också en härlig uteservering som öppnar upp under sommarmånaderna. För enklare snacks, godis, tidningar och annat finns dessutom en butik i receptionen. Som gäst på Sure Hotel by Best Western Lagan har du gratis tillgång till hotellets gym och bastu.


Naturupplevelser och älgpark

I området runt hotellet finns ett stort utbud av utomhusaktiviteter såsom vandring, fiske och golf. Här ligger också älgparken Laganland där du träffar skogens konung i sin naturliga miljö. Parken erbjuder därtill Sveriges största souvenirshop när det kommer till älgrelaterade produkter och ett stort lekland för barn som kallas för Buslandet.

Kundbetyg: 3,7/5 (119 omdömen)
Sure Hotel by Best Western Lagan

Laganvägen 2, 341 50 Lagan

Telefon: +46 37235200

E-post: reception@hotellagan.se

Till minne av Cliff Burton

Efter en spelning i Stockholm år 1986 körde Metallicas turnébuss av vägen precis utanför Ljungby och bandets basist Cliff Burton omkom i olyckan. På platsen för olyckan har det länge funnits en minnessten men med stöd från Riksantikvarieämbetet öppnades under våren 2022 även ett museum för att hedra hans minne. Museet ligger i Laganland precis intill Sure Hotel by Best Western Lagan.

Välj rum

Mat & Dryck

Breakfast Area BW Lagan

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på Sure Hotel by Best Western Lagan. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant BW Lagan

Restaurang

Hotellets restaurang serverar både dagens lunch och à la carte-middag. Här äter du god, traditionell husmanskost med två alternativ på lunchmenyn och det går även att förbeställa både lunch och fika.


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 11:00


Barn

Två barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med betalande vuxen i befintlig möblering. Kom ihåg att inkludera barnen i din bokning.


Husdjur

Husdjur tillåtna utan kostnad i vissa rumstyper om du informerar vid bokningstillfället.


Svensk Miljöbas

Hotellet är miljömärkt med Svensk Miljöbas, vilket betyder att det kan uppvisa ett strukturerat, dokumenterat och fungerande miljöarbete.


Parkering

Gratis utomhusparkering precis utanför hotellet.


Övriga tjänster

  • Frukostbuffé ingår
  • Gym
  • Wifi / fiber
  • Fri parkering
  • Restaurang
Sauna BW Lagan

Bastu

Som hotellgäst har du gratis tillgång till hotellets bastu. Här finns bänkar i två nivåer där du kan du slappna av efter en intensiv dag.

Gym BW Lagan

Minigym

På hotellet finns ett mindre gym med några konditionsmaskiner och en multimaskin för styrketräning. Gratis för dig som hotellgäst. 

Playroom BW Lagan

Lekrum

För hotellets yngre gäster finns ett kreativt och väldigt stort lekrum där barnen kan leka loss. Här erbjuds alltifrån pyssel till mer fartfyllda aktiviteter.

Möten & Konferens

För konferenser och möten hänvisar Sure Hotel by Best Western Lagan till systerhotellet Best Western Hotel Ljungby som ligger 13 kilometer bort. Där finns tre konferenslokaler med kapacitet upp till 80 deltagare.

Konferensbokning

E-post: reception@hotellagan.se

Telefon: +46 372 352 00

    Varför Sure Hotel by Best Western?

    Personliga och prisvärda hotell där du får ett trevligt boende och en bekväm övernattning.