Tylebäck Hotell, Sure Hotel Collection by Best Western

Strandnära konferenshotell i Halmstad

I en lugn och avskild skogsdunge intill Tylösands vita sandstrand välkomnas du till Tylebäck Hotell, Sure Hotel Collection by Best Western. Detta semesterparadis erbjuder moderna hotellrum, restaurang, konferenslokaler och ett mycket välutrustat gym. Därtill kan du njuta av ett varmt jacuzzibad under bar himmel och ett svalkande dopp vid Sveriges bästa strand – året runt.

Rum med egen uteplats

Tylebäck Hotell, Sure Hotel Collection by Best Western erbjuder 70 rum i nordisk design med harmoniska färger. Alla rum har två enkelsängar och egen uteplats med antingen kvälls- eller morgonsol. Rummen är fördelade på tre olika byggnader varav den ena har rum som kan hyras veckovis under sommarperioden och dessutom inrymmer ett gemensamt allrum och kök.


Möteslokaler, restaurang, gym och relax

Hotellet erbjuder nio flexibla lokaler med kapacitet upp till 150 deltagare. Lokalerna passar olika typer av evenemang såsom konferenser, mässor, kickoffer och mycket annat. Både som konferensdeltagare och hotellgäst är du därtill välkommen till Restaurang Tylebäck som serverar frukost, lunchbuffé och en varierande bistromeny framåt middagstid.


Du som gillar träning kommer inte att bli besviken på hotellets gym som erbjuder hela 225 kvadratmeter med maskiner, vikter, stänger och annan utrustning. Vill du hellre koppla av och få ned pulsen kan du besöka hotellets relaxavdelning med jacuzzi, bastu och massagefåtöljer.


Tylösand och Halmstad

Tylösand är kanske mest känt för sin vita, vidsträckta sandstrand med samma namn. Stranden har flera gånger utsetts till Sveriges bästa och en varm sommardag är det nästan som att befinna sig vid Medelhavet – om inte bättre. Tylösand erbjuder därtill ett stort utbud av restauranger, barer och aktiviteter såsom cykling, vandring och golf. Med bil tar det cirka en kvart att åka in till Halmstad centrum där du kan strosa på mysiga kullerstensgator och upptäcka unika butiker samt ännu fler restauranger och barer.

Kundbetyg: 4,3/5 (169 omdömen)
Tylebäck Hotell, Sure Hotel Collection by Best Western

Kungsvägen 1, 302 70 Halmstad

Telefon: +46 35191800

E-post: info@tyleback.com

Från sandflygfält till hotellanläggning

På markområdet där hotellet ligger hölls det år 1908 och framåt utbildningar för Försvarsutbildarna. På den tiden var området bara ett sandflygfält. Den första byggnaden uppfördes 1930 och användes som ett kokhus under utbildningarna. Under årens lopp skapades olika boendeformer och i slutet av 1990-talet byggdes de första hotellrummen till det som idag är Tylebäck Hotell, Sure Hotel Collection by Best Western.

Välj rum

Mat & Dryck

Breakfast Area Tyleback Hotell

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på Tylebäck Hotell, Sure Hotel Collection by Best Western. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant Tyleback Hotell

Restaurang Tylebäck

Hotellets restaurang serverar rätter som huvudsakligen präglas av halländska smaker men också en del influenser från andra delar av världen. Här lagas mat från grunden med råvaror från lokala leverantörer i så stor utsträckning som möjligt. Eftersom årstiderna skiftar och de råvaror som kan produceras likaså baseras menyn på rådande säsong. I restaurangen kan du njuta av både frukost och lunch och framåt kvällen öppnar hotellets bistro som serverar små och stora rätter à la carte.


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 10:00


Barn

Två barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med betalande vuxen i befintlig möblering. Kom ihåg att inkludera barnen i din bokning.


Husdjur

Husdjur tillåtna i ett fåtal rum mot en avgift om 150 sek per natt.


Green Key

Hotellet är miljömärkt med Green Key, en internationell miljömärkning inom besöksnäringen.


Parkering

Stor, gratis parkering med 200 platser. Möjlighet att ladda elbil via en app.


Övriga tjänster

 • Utcheckning kl 11.00 lör-sön
 • Frukostbuffé ingår
 • Fri parkering
 • Lounge/bar
 • Utomhusparkering
 • Restaurang
 • Receptionens öppettider: Måndag-Lördag 07:00-21:00, Söndag: 07:00-12:00. Beräknar ni anlända efter stängning - vänligen kontakta hotellet i god tid för att få hjälp
Relax Tyleback Hotell

Relaxavdelning

På hotellets relaxavdelning kan du njuta av ett varmt bubbelbad under bar himmel eller bara slå dig ned i en vilstol och lyssna på tallarnas sus. Inomhus finns också en härlig bastu och massagefåtöljer att koppla av i. Relaxen har en åldersgräns på 18 år men barn är välkomna i sällskap med en vuxen. För att nyttja relaxavdelningen tillkommer en minde avgift. Te, vatten och lån av badrock, tofflor och handduk ingår.

Gym Tyleback Hotell

Gym

Hotellet erbjuder ett stort och välutrustat gym med vikter, skivstänger, kettlebells, maskiner för kondition och styrka samt mycket annat. Som hotellgäst har du gratis tillgång till gymmet och för övriga som vill träna går det att köpa ett gymkort i hotellets reception. För grupper med godkända crossfitinstruktörer finns dessutom en crossfitcontainer utomhus.

Möten & Konferens

69

Hotellrum

9

Mötesrum

150

Biosittning

Hotellet har nio flexibla möteslokaler som kan kombineras på olika sätt utifrån önskemål och behov. Eftersom lokalerna ligger inbäddade i naturen och hotellet har ett strandnära läge går det utmärkt att kombinera konferensen eller evenemanget med aktiviteter utomhus.

Konferensbokning

E-post: info@tyleback.com

Telefon: +46 35 19 18 00

 • Kattegatt & Skagerak

  Number of personsMax 150 gäster
  Area112 m2

  Kattegatt och Skagerak är två stora lokaler som kan nyttjas separat eller kombineras till en större lokal. Lokalerna är ljusa och trevliga med stora fönster som vetter mot den omgivande skogen.

 • Bäcken A & Bäcken B

  Number of personsMax 100 gäster
  Area98 m2

  Bäcken A och Bäcken B är två medelstora lokaler som kan nyttjas separat eller kombineras till en större lokal. Lokalerna ligger i receptionsbyggnaden. Foto: Clive Bradford

 • Sandhamn & Görvik

  Number of personsMax 42 gäster
  Area44 m2

  Sandhamn och Görvik är två mindre lokaler som kan nyttjas separat eller kombineras till en medelstor lokal. Lokalerna ligger i samma byggnad som Kattegatt och Skagerak och har tillgång till samma lobby. Foto: Clive Bradford

Varför Sure Hotel Collection by Best Western?

En personlig hotellupplevelse, ett snyggt och bekvämt boende med charm. Prisvärda hotell med känsla för design.