icon

Sure Hotel by Best Western Centric

Lounge Sure Hotel by BW Centric

Funkishotell i Norrköping

Sure Hotel by Best Western Centric är ett trevligt hotell som byggdes under funkiserans kulmen år 1929–1932. Hotellet erbjuder fint inredda rum, parkering i garage och en god frukostbuffé. Med ett centralt läge i Gamla staden i Norrköping har du dessutom nära till allt denna östgötska stad har att erbjuda.

Rum med unik inredning

Varje rum på Sure Hotel by Best Western Centric är inrett med unika tapeter, textilier och inredningsdetaljer. Här kan du övernatta i ett bekvämt enkelrum, ett generöst dubbelrum eller ett större familjerum. Rummen har sköna sängar och badrum med dusch.


Matsal och parkering

I hotellets hemtrevliga matsal serveras dagligen en riklig frukostbuffé som ingår i övernattningen för dig som hotellgäst. Framåt kvällen serveras smårätter samt öl och vin. Dessutom erbjuder hotellet parkering i varmgarage mot avgift. På gatan utanför hotellet är det gratis att parkera mellan klockan 20.00­–08.00.


Upptäck Norrköping

Norrköping präglas mycket av sin historia som fabriks- och industristad. Istället för att bygga bort industrilandskapet när fabrikerna lades ned valde man att behålla och förvalta detta arv, vilket gör staden till en sevärdhet i sig. När du besöker Norrköping får du inte missa att åka en tur i de gula spårvagnarna som också är väldigt utmärkande för orten. Andra sevärdheter är kaktusplanteringen, hällristningarna och Motala ström som flödar igenom staden. Från Norrköping har du dessutom nära till familjeäventyret Kolmårdens djurpark.

Kundbetyg: 3,4/5 (112 omdömen)
Sure Hotel by Best Western Centric

Gamla Rådstugugatan 18–20, 602 24 Norrköping

Telefon: +46 11129030

E-post: info@centrichotel.se

icon

Norrköpings första funkishus

Sure Hotel by Best Western Centric är beläget i Norrköpings första funkishus som uppfördes av byggherren Otto Moberg. När han kom hem till Sverige efter en tid i USA skissade han upp en byggnad som skulle följa den så kallade ”amerikastilen” som innebar att inga väggar var bärande. Detta var på den tiden en kontroversiell stil och bygget präglades av många turer i byggnadsnämnden innan man kunde ta första spadtaget.

Välj rum

Mat & Dryck

Breakfast area Sure Hotel by BW Centric

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på Sure Hotel by Best Western Centric. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Bra att veta

icon
In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 11:00


icon
Barn

Två barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med betalande vuxen i befintlig möblering. Kom ihåg att inkludera barnen i din bokning.


icon
Husdjur

Husdjur tillåtna i vissa rum mot en avgift om 250 sek per bokning.


icon
Parkering

Hotellet erbjuder parkering i varmgarage mot en avgift om 200 sek per natt.


Övriga tjänster

  • Frukostbuffé ingår
  • Frukost ingår
  • Värdeskåp

Möten & Konferens

Sure Hotel by Best Western Centric erbjuder inga traditionella konferensrum men det går bra att hålla mindre sammanträden för upp till åtta personer i hotellets sällskapsrum. Vissa tider går det också bra att boka frukostmatsalen som har plats för upp till 28 sittande personer. Detta är gratis om ni bor på hotellet. 

Konferensbokning

E-post: bokning@centrichotel.se

Telefon: 011129030

    icon

    Varför Sure Hotel by Best Western?

    Personliga och prisvärda hotell där du får ett trevligt boende och en bekväm övernattning.