Sure Hotel by Best Western Älgen

Familjärt hotell i hjärtat av Östersund

Välkommen till Sure Hotel by Best Western Älgen och den fjällnära staden Östersund! På detta hotell hyllas naturen och skogens konung i både lobbyn och på hotellrummen. Med ett centralt läge nära stadens järnvägsstation har du dessutom Östersunds utbud av restauranger och shopping bara en kort promenad bort.

Fjällinspirerade rum

Hotellet erbjuder dubbelrum och enkelrum som har inretts med den jämtländska naturen och fjällen som inspiration. Rummen präglas av neutrala färger som ger en lugn känsla och är utrustade med fåtöljer av det skandinaviska märket Andrarum och sköna sängar.


Frukostbuffé

Som gäst på Sure Hotel by Best Western Älgen ingår en härlig frukostbuffé varje morgon. Frukosten består både av varma inslag såsom äggröra och pannkakor men också färsk frukt och en stor variation av pålägg.


Upptäck Östersund

Den jämtländska staden Östersund är en ort som framträder som bäst i sin vinterskrud. Här kan du både åka längdskidor, skridskor, slalom, spark och pulka. Därtill kan du kallbada, fiska och promenera på den istäckta Storsjön. Men även om sommaren har staden mycket att erbjuda såsom klättring, vandring, cykling och paddling. Du som är intresserad av konst och kultur får inte heller missa att besöka det sommaröppna Jamtli som bland annat bjuder på berättelser från den fornnodiska gudavärlden och vikingarnas framfart.

Kundbetyg: 3,5/5 (210 omdömen)
Sure Hotel by Best Western Älgen

Storgatan 61, 831 33 Östersund

Telefon: +46 63517525

E-post: info@hotelalgen.se

En hyllning till fjällen och skogens konung

När du bor på Sure Hotel by Best Western Älgen välkomnas du till en miljö som är inspirerad av den intilliggande naturen runt Östersund. Här får du känslan av att bo i en mysig fjällstuga i de jämtländska fjällen. För att spegla hotellets namn finns också en hel del inslag av skogens konung såsom tavlor och fejkade älgskinn i både lobbyn och på rummen.

Välj rum

Mat & Dryck

Breakfast area Sure Hotel by BW lgen

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på Sure Hotel by Best Western Älgen. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 11:00


Barn

Ett barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med betalande vuxen i befintlig möblering.


Husdjur

Husdjur tillåtna utan extra kostnad. Måste bokas i direktkontakt med hotellet.


Green Key

Hotellet är miljömärkt med Green Key, en internationell miljömärkning inom besöksnäringen.


Parkering

Hotellet erbjuder gratis parkering i mån av plats.


Övriga tjänster

  • Frukostbuffé ingår
  • Express-utcheckning
  • Wifi / fiber
  • Fri parkering
  • Värdeskåp

Möten & Konferens

Sure Hotel by Best Western Älgen erbjuder inga egna konferenslokaler men i Östersund finns flera olika alternativ för möten och konferenser. Till exempel ligger Storsjöteatern, som har kapacitet för upp till 425 personer, endast tio minuters promenad från hotellet.

    Varför Sure Hotel by Best Western?

    Personliga och prisvärda hotell där du får ett trevligt boende och en bekväm övernattning.