Best Western Plus Kalmarsund Hotell

Cityhotell i centrala Kalmar

Tillbringa några dagar i den småländska kuststaden Kalmar och Best Western Plus Kalmarsund Hotell. Här erbjuds ljusa och bekväma rum och ett centralt läge i staden.

Ljusa och bekväma rum

Best Western Plus Kalmarsund Hotell erbjuder 106 rum i olika kategorier. Här finns dubbelrum, familjerum och juniorsviter. Dessutom finns en större svit med separat sovrum och vardagsrum som passar dig som vill ha en alldeles särskild hotellupplevelse.


Frukost, kvällsbuffé och barmeny

På detta hotell får du varje morgon avnjuta en härlig frukostbuffé. Därutöver serveras kvällens varmrätt under kvällstid måndag till torsdag. Vid andra tider och veckodagar finns en enklare barmeny i receptionen. I receptionen/baren kan du också ta ett glas vin, en öl eller någon alkoholfri dryck. Under sommarmånaderna kan du dessutom slå dig ned på hotellets terrass och njuta av solens strålar med något svalkande i glaset.


Sevärdheter och upplevelser i Kalmar

I Kalmar kan du känna historiens vingslag nästan oavsett var i staden du befinner dig. Runt Kvarnholmen, som utgör de centrala delarna av staden, finns en mur som byggdes på 1600-talet för att skydda staden mot eventuella fiender. Kvarnholmen bjuder också på många gamla hus vars historia du kan ta del av genom någon av stadens stadsvandringar. Därtill kan du besöka flera andra sevärdheter såsom Kalmar Slott och Stadsparken. Missa inte heller att gå till Larmtorget med alla sina restauranger och som ofta på sommaren bjuder på livemusik. 

Kundbetyg: 4,4/5 (1 753 omdömen)
Best Western Plus Kalmarsund Hotell

Fiskaregatan 5, 392 32 Kalmar

Telefon: +46 480 480 380

E-post: info@kalmarsundhotel.se

Trappa av Maciej Gorski

Som en del av den historiska staden Kalmar har även Best Western Plus Kalmarsund Hotell ett unikt inslag att bjuda på. I entrén till hotellet finns denna vackra trappa som har designats av Maciej Gorski som även står bakom andra bebyggelser i staden. Han är exempelvis arkitekten bakom tillbyggnaden av Kalmar brandstation och huvudläktaren på Fredriksskans IP.

Välj rum

Mat & Dryck

Breakfast

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på Best Western Plus Kalmarsund Hotell. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av bra råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Bar BW Plus Kalmarsund Hotell

Kvällens special och barmeny

Hotellet serverar kvällens varmrätt på buffé måndag till torsdag. Önskar du någon lättare rätt finns även en barmeny. Barmenyn serveras fram till klockan 01:00 alla dagar i veckan.


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 11:00


Barn

Ett barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med betalande vuxen i befintlig möblering. Kom ihåg att inkludera barnen i din bokning.


Husdjur

Husdjur ej tillåtna.


Green Key

Hotellet är miljömärkt med Green Key, en internationell miljömärkning inom besöksnäringen.


Parkering

Hotellet erbjuder parkering i varmgarage mot en avgift om 200 sek/dygn. Begränsat antal platser. Utanför hotellet finns även kommunal parkering mot avgift.


Övriga tjänster

  • Reception öppen 24 timmar
  • Frukostbuffé ingår
  • Wifi / fiber
  • Skrivare tillgänglig
  • Värdeskåp

Varför Best Western Plus?

Plusset står för det där lilla extra. Fyrstjärniga, modernt utrustade hotell med god design i bra lägen, ofta i större städer.