Best Western Hotel City Gävle

Charmigt cityhotell i Gävle

Bo mitt i centrala Gävle i modernt inredda rum i bästa läge. Njut av den stora frukostbuffén eller ät gott i restaurangen. Shopping, parker, museum och stadsliv har du utanför dörren.

Best Western Hotel City Gävle är ett trivsamt hotell i absolut bästa cityläge intill Gallerian Nian och Stortorget. Kommer du med tåg ligger hotellet 800 meter från stationen.


Bo och möts på Best Western Hotel City Gävle

Hotellet har 100 ljusa och fräscha rum, som alla har kabel-tv och wifi. Intill hotellets reception hittar du lobbybaren och restaurangen, med en gemytlig och varm atmosfär, med hela två eldstäder. I hotellet finns även konferens- och eventlokaler för upp till 140 personer.


Att göra i närheten av Best Western Hotel City Gävle

I direkt anslutning till hotellet kan du hitta mängder med butiker, restauranger, barer och biografer. I närheten finns också Konserthuset, Stadsbiblioteket, Fängelsemuseet, djur- och nöjesparken Furuvik, Mackmyra Whisky Destilleri, Sveriges Järnvägsmuseum, stadsparken Bolougnerskogen samt äventyrsbadet Fjärran Höjder vilket har såväl inom- som utomhusbad, spa- och relaxavdelning, bastu och gym.

Kundbetyg: 3,9/5 (2 126 omdömen)
Best Western Hotel City Gävle

Nygatan 8, 803 20 Gävle

Telefon: +46 26 612600

E-post: reception@hotelcity.nu

Välj rum

Mat & Dryck

Breakfast Area

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på hotellet. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant

Restaurang

Restaurangen har en varm och trivsam atmosfär. Med sitt centrala läge besöks den både av hotellgäster och dem som söker en god bit mat. I restaurangen finns en lite större meny kvällstid måndag – fredag. Övrig tid kan du beställa något från en lite enklare meny.

Reception Bar

Lobbybar

I anslutning till receptionen ligger den mysiga lobbybaren och precis intill hittar du hotellets restaurang. Här möts du av trevliga möbler, modern inredning och två eldstäder. Ta något gott att dricka i en gemytlig och varm atmosfär.


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 12:00


Barn

Två barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med betalande vuxen i befintlig möblering. Kom ihåg att inkludera barnen i din bokning.


Husdjur

Hundar är tillåtna i vissa rum. Kontakta hotellet för bokning.


Green Key

Hotellet är miljömärkt med Green Key, en internationell miljömärkning inom besöksnäringen.


Parkering

Hotellet har parkeringsplatser i ett varmgarage. Dessa bokas i receptionen, avgift 175 SEK / dygn. En bussparkering finns på Kaplansgatan 7, cirka 50 meter från hotellet.


Övriga tjänster

 • Reception öppen 24 timmar
 • Kemtvätt
 • Wifi / fiber
 • Lounge/bar
 • Restaurang
 • Furkostbuffé ingår

Möten & Konferens

99

Hotellrum

2

Mötesrum

140

Biosittning

Best Western Hotel City Gävle erbjuder en trevlig atmosfär med modern digital teknik för att skapa lyckade möten. Konferenslokalerna är utrustade med projektor och på begäran kan hotellet även tillhandahålla andra tekniska lösningar, så att er konferens flyter på utan några problem. Hotellet kan bistå med kaffe, lättare förtäring och mat till konferensdeltagarna. Slås lokalerna ihop kan man få plats med 140 deltagare. 

Konferensbokning

E-post: reception@hotelcity.nu

Telefon: +46 26 612600

 • Lilla Salen - huvudrum

  Area72 m2

  Ljust och trevligt rum som lämpar sig bäst för skolsittning.

 • Lilla Salen - sidorummet

  Area38 m2

  Sidorummet lämpar sig bäst för grupparbeten eller servering.

Varför Best Western?

Best Western är stommen i vårt hotellandskap. Tre- eller fyrstjärniga hotell, lika olika överallt.