Best Western Hotell Vidöstern

Prisvärt hotell utanför Värnamo

Välkommen till ett smidigt beläget hotell i Värnamo precis i knutpunkten mellan väg 27 och E4:an! Här bor du på ett familjevänligt hotell med gratis parkering och en klassisk vägkrog. Best Western Hotell Vidöstern delar namn med sjön Vidöstern som ligger ett stenkast bort från hotellet – här har du med andra ord alltid nära till natur, bad, fiske och kanotpaddling!

Rum för alla
Best Western Hotell Vidöstern har 58 härliga rum med sköna sängar. Här kan du välja mellan två olika dubbelrum med större eller mindre säng och det finns även möjlighet att ställa in en spjälsäng. Alla rum har eget badrum med dusch. Vissa rum har även en dörr emellan och kan bokas som familjerum. Dessutom finns tillgänglighetsanpassade och djurvänliga rum.


Restaurang, konferenslokaler och bastu

I hotellets restaurang kan du äta god mat till både lunch och middag alla dagar i veckan. Här serveras också hotellets frukostbuffé med bland annat chiapudding, fruktsallad, smoothies och mycket mer. Restaurangen kan dessutom ta emot större grupper vid förbokning. För att varva ned efter en intensiv dag kan du ta ett värmande bad i hotellets bastu.


Natursköna Värnamo

Värnamo bjuder på vacker natur med mycket utomhusaktiviteter såväl vinter som sommar. Här kan du besöka nationalparken Stora Mosse och dess trevliga mötesplats Naturum där du blickar ut över Kävsjön. I Stora Mosse finns vandringsleder om cirka 40 kilometer i både skog och på myrar. I närheten av hotellet finns också en älgpark, aktivitetsparker och golfbanor.

Kundbetyg: 4,2/5 (484 omdömen)
Best Western Hotell Vidöstern

Refugen 1, 331 44 Värnamo

Telefon: +46 370 371100

E-post: reception@hotelvidostern.se

Välj rum

Mat & Dryck

Breakfast area BW Hotel Vidostern

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på Best Western Hotell Vidöstern. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Uteservering BW Hotel Vidostern

Taverna

Hotellets restaurang erbjuder dagens lunch och middag à la carte. Maten som serveras är klassisk husmanskost som lagats från grunden och det finns alltid ett vegetariskt alternativ. När vädret tillåter är du välkommen att avnjuta din mat på restaurangens uteservering!


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 12:00


Barn

Två barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med betalande vuxen i befintlig möblering.


Husdjur

Husdjur tillåtna utan extra kostnad.


Svensk Miljöbas

Hotellet är miljömärkt med Svensk Miljöbas, vilket betyder att det kan uppvisa ett strukturerat, dokumenterat och fungerande miljöarbete.


Parkering

Hotellet erbjuder gratis parkering samt laddstolpar som kan användas via appen Pair Recarge.


Övriga tjänster

 • Restaurang
 • Frukostbuffé ingår
 • Lounge/bar
 • Ismaskin
 • Fri parkering
 • Utomhusparkering
Sauna Relax BW Hotel Vidostern

Bastu

I hotellets bastu kan du koppla av efter en intensiv dag med konferens, ute i naturen eller en lång resa. Bastun är gratis för dig som hotellgäst.

Möten & Konferens

58

Hotellrum

2

Mötesrum

24

Biosittning

Hotellet erbjuder två lokaler som kan nyttjas för olika typer av konferenser och möten.

Konferensbokning

E-post: reception@hotelvidostern.se

Telefon: +46 370 37 11 00

 • Bredasten 1

  Number of personsMax 24 gäster
  Area35 m2

  En ljus och trevlig lokal som passar konferenser och möten med upp till 24 deltagare. Flexibel möblering med långbord eller skolsittning.

 • Bredasten 2

  Number of personsMax 8 gäster
  Area22 m2

  Ett mindre mötesrum med plats för upp till åtta deltagare. Lokalen har fast möblering i skolsittning.

Varför Best Western?

Best Western är stommen i vårt hotellandskap. Tre- eller fyrstjärniga hotell, lika olika överallt.