Hotel Røde-Kro, Sure Hotel Collection by Best Western

Värdshus nära Aabenraa med kort avstånd till stan, shopping och kulturupplevelser

Detta familjeägda värdshus strävar efter att skapa goda gästupplevelser med mysig stämning. Samtidigt har värdshuset ett professionellt och serviceinriktat förhållningssätt, så att du som gäst kan känna dig trygg och avslappnad under hela din vistelse.

På det charmiga hotellet Røde-Kro, Sure Hotel Collection, har nya flyglar och rum tillkommit genom åren. Renoveringer har gjorts i enlighet med gammal stil. 


Restaurang

Restaurangen arbetar utifrån ett Sharefood-koncept, vilket innebär att du som gäst delar maten med de du äter med och därför har möjlighet att smaka på flera av de utsökta och vällagade rätterna från menyn. Syftet är att göra gästernas matupplevelse mer social med fokus på en mängd smakintryck.


Hotellets historia

Hotellets historia börjar redan 1649, då skytten Nis fick tillstånd att bygga ett värdshus vid bron över Rødeå. Värdshuset skulle naturligtvis heta Røde-Kro. 1923 köpte Margrethe och Jens Christian Hansen stället. Men som ödet ville avled Jens Christian Hansen bara 14 dagar senare, varefter sonen, Marius Hansen, tog över. Genom åren har värdshuset huserat tandläkare, fackföreningar och även soldater från andra världskriget.


Upplevelser i närheten

Området erbjuder en mängd historia inom bara några kilometers radie. Besök till exempel den stora vitkalkade kyrkan som heter Risekyrkan, som drabbades av en våldsam brand 1893, men som reparerades 1893-94. Mycket av möblerna förstördes, men kyrkans gamla altartavla är bevarad och kan ses i museet på Gottorps slott. Kyrkan ligger vid Hærvejen och har en orgel med totalt 22 röster.

Kundbetyg: 3,5/5 (3 omdömen)
Hotel Røde-Kro, Sure Hotel Collection by Best Western

Vestergade 2, 6230 Rodekro

Telefon: +45 74662249

E-post: reception@roede-kro.dk

Välj rum

Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 14:00

Utcheckning: kl. 11:00


Barn

Kontakta hotellet för information.


Husdjur

Husdjur kan tillåtas vid förfrågan. Tillägg kan tillkomma. Kontakta hotellet.


Parkering

Gratis parkering. Tillgång till laddstolpe för elbilar.


Övriga tjänster

  • Restaurang
  • Frukostbuffé ingår
  • Lounge/bar
  • Wifi / fiber
  • Fri parkering
  • Utomhusparkering

Varför Sure Hotel Collection by Best Western?

En personlig hotellupplevelse, ett snyggt och bekvämt boende med charm. Prisvärda hotell med känsla för design.