Hotel Tønderhus, Sure Hotel Collection by Best Western

Charmigt hotell i södra Danmark

I södra Danmark, några kilometer från den tyska gränsen ligger den mysiga lilla staden Tønder. Charmiga Hotel Tønderhus, Sure Hotel Collection by Best Western ligger mitt i den lilla staden. Här bor du bra och vill du få lite kunglig flärd väljer du att boka drottningsviten.

Hotellet ingår i alliansen med Small Danish Hotels. Se villkor.


Hotellet har 62 bekväma rum med eget badrum, hårtork, byxpress, minibar, radio/TV och trådlöst internet. Du har också möjlighet att utmana dig själv och dina medresenärer med en omgång biljard på hotellet.   


Restaurang 

Hotellet har en restaurang med skickliga kockar och servitörer som värderar matupplevelsen högt. Här gör man inga kompromisser med kvaliteten utan använder endast de bästa råvarorna i säsong.


Lunchen kan variera från lokala specialiteter som "stjerneskud" eller en traditionell dansk "pariserbøf" till en "sønderjysk æggekage" med allt gott tillbehör.


På kvällsmenyn kan du unna dig själv fisk från Vesterhavet eller en saftig "Tournedos" av danskt nötkött.   


Konferens och fest 

Hotellets charmiga lokaler skapar den perfekta miljön för både stora och små fester, bröllop, konfirmationer, dop, mottagningar och konferenser.  


Gästerna har möjlighet att parkera gratis på hotellets egna parkeringsplatser och på de allmänna parkeringsplatserna bredvid hotellet, där det också finns laddningsstationer för elbilar.   


Historia 

Tønder fick lübsk stadsrätt år 1243, vilket gör den till Danmarks äldsta köping. Stadens hamn och dess direkta tillgång till havet dämdes upp på 1550-talet, men du kan fortfarande njuta av synen av de vackra och välbevarade gavelhusen från 1600- och 1700-talet, som vittnar om stadens storhetstid som centrum för spetsindustrin.   


Saker att göra i och runt Tønder 

Hotellets läge mitt i staden Tønder, endast 5 km från den tyska gränsen, gör det till en idealisk utgångspunkt för att utforska det fantastiska gränslandets spännande historia. Läget ger dig också möjlighet att uppleva den råa naturen med myrmarkens unika flora och fauna. En särskild höjdpunkt är "Sort Sol," där tusentals starar samlas för att vila sig över natten. Detta naturfenomen upplevs bäst under den första halvan av oktober månad.

Hotel Tønderhus, Sure Hotel Collection by Best Western

1 Jomfrustien, 6270 Tønder

Telefon: +45 74 72 22 22

E-post: reception@hoteltonderhus.dk

Välj rum

Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 10:30


Barn

Barn 12 år och under: 250 DKK tillägg


Husdjur

Husdjur ej tillåtet.


Parkering

Gratis parkering. Tillgång till laddningsstationer för elbilar.


Övriga tjänster

  • Restaurang
  • Kontinental frukost ingår
  • Reception öppen 24 timmar
  • Sen utcheckning tillgänglig
  • Värdeskåp
  • Skoputsmaskin
  • Wifi / fiber
  • Fri parkering
  • Utomhusparkering

Varför Sure Hotel Collection by Best Western?

En personlig hotellupplevelse, ett snyggt och bekvämt boende med charm. Prisvärda hotell med känsla för design.