Aiden by Best Western Skavsta Airport

Flygplatshotell på Stockholm Skavsta Airport

Det här moderna hotellet är en perfekt utgångspunkt för dig som ska flyga från Skavsta. Hotellets läge och rymliga, moderna design gör det till ett utmärkt val för både affärsresenärer och familjer.

Aiden by Best Western Skavsta Airport ligger endast 75 meter från terminalen, med goda förbindelser till Stockholm.


Hotellet har 145 rum i olika storlekar och är inrett i en ljus skandinavisk stil med en lekfullhet i färgsättningen som går i grått och rosa.


Högteknologiskt

Utmärkande när du bor på ett Aiden-hotell är de högteknologiska och användarvänliga lösningarna, som exempelvis streaming sker direkt från egna enheter och gästerna kan självklart även checka in sig själva med hotellets digitala incheckningsautomater.


Lounge med spelområde

När du kliver in på hotellet möts du av en stor välkomnande lobby ett inglasat utrymme med en takhöjd på upp till 13 meter. Här hittar du hotellets reception och restaurang. En härlig frukostbuffé ingår i rumspriset. Eftersom de flesta av hotellets gäster är resenärer med tidiga avgångar att hinna med, öppnar hotellets restaurang tidigt på morgonen.


Sex meter ovanför entrén finns en lounge med utsikt där du lugnt kan observera flygplanens avgång och ankomst. I loungen bjuds hotellets gäster på kaffe och te. Här finns även ett spelområde där du kan roa dig med exempelvis shuffleboard biljard och boule.


Shop och bastu

I hotellets shop hittar du små nödvändigheter såsom snacks och godis.


Hotellets bastu står redo för dig som vill koppla av en stund i den välgörande värmen.


Närområdet

Hotellet ligger vid Stockholm Skavsta Airport som ligger utanför Nyköping, cirka 10 mil sydväst om Stockholm. Det går flygbussar till och från centrala Stockholm, Norrköping och Linköping.


Många som bor på hotellet är på resande fot, men har du några timmar över finns mycket fint att se i Nyköpingstrakten. Antingen tar du dig in till stadskärnan och besöker de små butikerna eller mysiga Hellmansgården. Eller så föredrar du kanske att besöka slottet Nyköpingshus på en måltid med kungliga anor.Kundbetyg: 4,1/5 (189 omdömen)
Aiden by Best Western Skavsta Airport

General Schybergs väg 23, 61192 Nyköping

Telefon: +46 8 420 030 00

E-post: skavsta@aidenhotels.se

Välj rum

Mat & Dryck

Restaurant Aiden Skavsta

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på hotellet.

Med konceptet Best Breakfast får du blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Då flertalet av hotellets gäster är resenärer med tidiga avgångar, öppnar frukosten tidigt om morgnarna. Öppet 05:30 – 10:00

Restaurant Aiden Skavsta

Restaurang

Hotellets restaurang finns i den stora inglasade lobbyn där såväl restaurang som reception är belägna. Rummets takhöjd och storlek gör det till en inbjudande och behaglig plats. Här kan du dricka ditt morgonkaffe i loungen med utsikt över flygplatsen, eller sitta där i kvällssolens sken. Restaurangen är öppen 7 dagar i veckan, från kl. 18:00.

Bar Aiden Skavsta

Bar

I loungeområdet hittar du en barception där du kan köpa något gott att dricka. Här kan du njuta av ett glas vin eller öl efter en lång arbetsdag, sightseeing eller shoppingrunda. Baren har öppet fram till klockan 01:00.


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 12:00


Barn

Ett barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med en betalande vuxen i befintlig möblering.


Husdjur

Husdjur tillåtna på förfrågan, kostnad 250 sek per hund och natt. Max två hundar per rum tillåtet.


Parkering

Hotellet erbjuder rabatt på parkeringen som heter terminalnära (P1), beläget mitt emot entrén. Priset börjar på 85 SEK / påbörjat dygn och rabatten ökar succesivt efter dygn 4. Förbokning ej nödvändig. Se mer instruktioner vid infarten. Glöm inte att ta med parkeringsbiljetten till hotellets reception.


Övriga tjänster

 • Restaurang
 • Frukostbuffé ingår
 • Lounge/bar
 • Bastu
 • Reception öppen 24 timmar
 • Värdeskåp
 • Wifi / fiber
 • Parkering vid hotellet
Sauna Aiden Skavsta

Bastu och relax

Koppla av en stund i hotellets bastu och relaxrum. Bastun finns tillgänglig för hotellets gäster. Öppettider är mellan kl. 17:00 - 23:00. Kontakta receptionen för bokning av bastu.

Game zone Aiden Skavsta

Spelområde

I hotellets spelområde kan du utmana en vän eller främling på shuffleboard, biljard, boule eller något annat spel.

Möten & Konferens

145

Hotellrum

2

Mötesrum

70

Biosittning

Hotellet erbjuder konferenslokaler i olika storlekar. Förutom att ni kan möta andra gäster i Vardagsrummet under informella former, kan de två konferensrummen möbleras i enlighet med era behov. För presentationer, utställningar, cocktails, middagar och liknande kan två rum kombineras för att rymma 70 personer.


För konferensgäster finns möjlighet till gratis parkering bakom hotellet. För priser och erbjudande, kontakta receptionen.

Konferensbokning

E-post: booking@aidenhotels.se

Telefon: +46 8 420 030 00

 • Gate 1

  Number of personsMax 46 gäster
  Area45 m2

  Hotellet minsta konferensrum som passar både styrelsemötet eller kanske en team-konferens? Konferensrummet vetter mot innergården och har naturligt dagsljus längs hela långsidan. Det finns också öppningsbara fönster och dörr mot innergården/uteserveringen. Kan möbleras helt efter ditt önskemål.

 • Gate 2

  Number of personsMax 70 gäster
  Area60 m2

  Konferensrummet vetter mot innergården och har naturligt dagsljus längs hela långsidan. Öppningsbara fönster och dörr mot innergården/uteserveringen. Kan möbleras helt efter ditt önskemål.

Varför Aiden?

Aiden är en ny generation av prisvärda hotell med lekfulla detaljer, där tekniska lösningar står i fokus. Här finns det du behöver för en bekväm vistelse.