Best Western Hotel Ljungby

Hotell strax söder om Ljungby

Best Western Hotel Ljungby ligger intill E4:an strax söder om Ljungby. Här bor du bekvämt i fina hotellrum och som gäst har du fri tillgång till parkering, gym, bastu och bubbelpool. Dessutom erbjuds både en trevlig värdshusrestaurang samt restaurangen Pinchos som ligger vägg i vägg med hotellet.

Fina och bekväma rum

Hotellet erbjuder 70 fina rum som går i en varm, neutral färgskala. Rummen finns som enkelrum, dubbelrum och lite rymligare familjerum med plats för fyra personer. Här sover du gott i en skön säng och har extra plats i rummet tack vare det uppfällbara skrivbordet.


Restauranger och relaxavdelning

När det kommer till mat finns flera alternativ på hotellet. Du kan antingen besöka hotellets egen restaurang som serverar vällagad mat eller gå till Pinchos som ligger precis bredvid. För enklare mat, snacks och tillbehör till bilen finns också en servicebutik. På hotellets relaxavdelning kan du njuta av ett härligt bastubad eller en stund i bubbelpoolen. Dessutom finns ett välutrustat gym med flertalet maskiner.


Ljungby – en del av Sagobygden

Best Western Hotel Ljungby ligger i småländska Ljungby, mitt emellan Halmstad och Växjö. Ljungby är en av 43 unika sägenplatser i Sagobygden – ett mytomspunnet landskap fullt av förtrollade berättelser och utflyktsmål. Här kan du besöka Sagomuseet och ta del av sagor och sägner om tomtar och troll, näcken och skogsfrun samt maror och gastar. I den omgivande naturen runt Ljungby finns också goda möjligheter att vandra, cykla och träffa skogens djur.

Kundbetyg: 4,2/5 (926 omdömen)
Best Western Hotel Ljungby

Ringvägen 1, 341 32 Ljungby

Telefon: +46 37282500

E-post: reception@hotelljungby.se

Välj rum

Mat & Dryck

Breakfast Area BW Hotell Ljungby

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på Best Western Hotel Ljungby. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant BW Hotell Ljungby

Taverna

Hotellets värdshusrestaurang erbjuder dagens lunch, fika samt middag à la carte. Maten som serveras är klassisk husmanskost. 

Pinchos Restaurant BW Hotell Ljungby

Pinchos

I samma byggnad som hotellet ligger restaurangen Pinchos som serverar mat från hela världens hörn i form av smårätter som du beställer via en app.


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 12:00


Barn

Två barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med betalande vuxen i befintlig möblering. Kom ihåg att inkludera barnen i din bokning.


Husdjur

Husdjur tillåtna utan kostnad.


Svensk Miljöbas

Hotellet är miljömärkt med Svensk Miljöbas, vilket betyder att det kan uppvisa ett strukturerat, dokumenterat och fungerande miljöarbete.


Parkering

Hotellet erbjuder gratis parkering för dig som hotellgäst.


Övriga tjänster

 • Reception öppen 24 timmar
 • AC/Klimatanläggning
 • Frukostbuffé ingår
 • Konferenslokaler
 • Wifi / fiber
 • Fri parkering
 • Sen utcheckning tillgänglig
 • Lounge/bar
 • Utomhusparkering
 • Restaurang
 • Värdeskåp
 • Bastu
 • Shop
Spa BW Hotell Ljungby

Relaxavdelning

På hotellets relaxavdelning kan du njuta av både bastubad och en värmande bubbelpool. Dessutom finns två stolar att ta det lugnt i mellan baden.

Gym BW Hotell Ljungby

Gym

Hotellet erbjuder ett välutrustat gym med maskiner för både styrketräning och konditionsträning. Perfekt för dig som vill hålla igång träningen under din hotellvistelse!

Möten & Konferens

70

Hotellrum

3

Mötesrum

80

Biosittning

Hotellet erbjuder tre ljusa och fina konferenslokaler för konferenser och möten av olika storlek. Med restaurangen i direkt anslutning till konferenslokalerna är det enkelt att kombinera konferensen med frukost, lunch, fika eller middag.

Konferensbokning

E-post: reception@hotelljungby.se

Telefon: +46 372 82 500

 • Konferenssal 1

  Number of personsMax 16 gäster
  Area31 m2

  Det andra konferensrummet erbjuder fast möblering i skolsittning. Rummet är ljust och härligt och passar för medelstora konferenser och möten.

 • Konferenssal 2

  Number of personsMax 12 gäster
  Area24 m2

  Den tredje lokalen har fast möblering i styrelsesittning och passar för mindre möten med exempelvis ledningsgruppen eller styrelsen.

 • Konferenssal 3

  Number of personsMax 80 gäster
  Area56 m2

  Hotellets största konferenslokal är ljus och rymlig och passar för möten och konferenser med många deltagare.

Varför Best Western?

Best Western är stommen i vårt hotellandskap. Tre- eller fyrstjärniga hotell, lika olika överallt.