Best Western Hotel Royal

Modernt hotell i hjärtat av Holstebro

Mitt i staden ligger det moderna och populära Hotel Royal med ett unikt läge som ger fantastisk utsikt från hotellets alla trivsamma rum.

Det centrala läget och stora vackra rum med fin utsikt är bara några fördelar som Hotel Royal kan erbjuda sina gäster.


Utsikt över stad och natur

Det första man möter som besökare är byggnadens imponerande 27 meter höga glasspira som pryds av skulpturen solvagnen. Överallt finns det något fint att titta på när man bor på Hotel Royal. Rummen har antingen utsikt över det pulserande stadslivet eller över Storeå som rinner genom hela Holstebro.


Stora rymliga rum 

Hotellet har 40 rum fördelade på tre våningar. Alla rum är mycket rymliga, luftiga och ljusa. Det minsta är hela 24 kvadratmeter. Stilen på rummen är nordisk, avskalad och klassiskt modern. Sängarna är mycket bekväma och utsikten alltid tilltalande.


Uteservering och barmiljö

Vid fint väder kan du som gäst njuta av solen på hotellets terrass. Annars finns det även en bar inomhus. Den kallas "Minibaren" och här kan du beställa allt från drinkar till smoothies – med och utan alkohol – och naturligtvis också varma drycker.


Aktiv vistelse

För den som vill träna erbjuder hotellet fri tillgång till det närliggande gymmet, Motion & Trivsel.


Danmarks vänligaste handelsstad

Det moderna och mysiga Hotel Royal ligger i hjärtat av Holstebro, nära musikteatern och på gångavstånd från stadens många butiker. Holstebro har tidigare vunnit titeln Danmarks vänligaste handelsstad.

Kundbetyg: 4,5/5 (853 omdömen)
Best Western Hotel Royal

Den Rode Plads 10, 7500 Holstebro

Telefon: +45 97402333

E-post: hotelroyal@hotel-royal.dk

Ponte Vecchio

Inspiration från Florens

Hotel Royal är byggt över Storå som rinner genom Holstebro och är Danmarks näst längsta å med sina 104 kilometer. Arkitekterna bakom hotellet inspirerades av den berömda stenbron Ponte Vecchio i Florens. I flera av hotellets rum kan du blicka ut över ån och de små välvda broarna som ser ut att sväva över den.

Välj rum

Mat & Dryck

Breakfast

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på hotellet. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

BW Hotel Royal hotellounge

Bar med mocktails

I hotellets loungedel finns baren som kallas Minibaren. Här serveras kalla drycker och läckra cocktails i en mysig atmosfär. Det finns spännande exotiska drinkar, med och utan alkohol, och vinlistan byts ut kontinuerligt. Dessutom finns det alltid bubbel på kylning liksom ett stort urval av flasköl. Baren erbjuder också ett brett urval av mocktails, alltså exotiska och alkoholfria cocktails.


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 11:00


Barn

Ett barn upp till 12 år bor gratis med två betalande vuxna i befintlig möblering.


Husdjur

Hundar är välkomna på Hotel Royal. I flera av rummen tillåts upp till två hundar mot en liten avgift. På kort avstånd från hotellet ligger en hundskog med vacker och blandad natur – den perfekta platsen för en promenad med hunden.


Parkering

Om man kommer med bil är det möjligt att köra fram till hotellet och lämna av bagaget. Personalen hjälper dig att hitta till närliggande parkeringsplatser inom gångavstånd från hotellet.


Övriga tjänster

 • Frukost ingår
 • Frukostbuffé ingår
 • Lounge/bar
 • Baggagerum
 • Värdeskåp
 • Wifi / fiber
 • Tillgänglighetsanpassade faciliteter
 • Ismaskin

Möten & Konferens

50

Hotellrum

1

Mötesrum

50

Biosittning

Hotellet har en stor, modern och mycket rymlig konferenslokal. Här finns möjlighet till flera typer av möblering och det ryms upp till 50 personer i biosittning. Lokalen har dämpade jordnära färger som skapar en behaglig atmosfär och bidrar till en intim känsla, trots rummets storlek.

  Varför Best Western?

  Best Western är stommen i vårt hotellandskap. Tre- eller fyrstjärniga hotell, lika olika överallt.