Best Western Hotel Tranås Statt

Information

Vid incheckning på söndagar eller efter 22:00, vänligen kontakta hotellet.

Familjärt hotell i centrala Tranås

Välkommen till den mysiga smålandsidyllen Tranås och Best Western Hotel Tranås Statt. Med ett utmärkt läge mitt i centrum på stadens huvudgata har du här nära till allt Tranås har att erbjuda. Förutom bekväma rum har hotellet restaurang, relaxavdelning och lokaler för fest och möten.

Rum med neutral färgsättning

Best Western Hotel Tranås Statt erbjuder 52 hotellrum i form av enkelrum, dubbelrum och en lyxigare svit med separat sovrum och vardagsrum samt egen bastu och jacuzzi. Rummen är fördelade på andra och tredje våningen i byggnaden och har fönster antingen mot gatan eller innergården. Alla enkel- och dubbelrum går i en neutral färgskala.


Restaurang, bar, konferenslokaler och relaxavdelning

På hotellet finns en restaurang vid namn Biz Brasserie som serverar både dagens lunch och middag à la carte. Restaurangen anordnar också olika evenemang såsom quiz-kvällar och after work. I Biz Sportbar kan du också slå dig ned för en bit mat eller utmana ditt sällskap i biljard och shuffleboard.  


För konferenser och evenemang har hotellet två lokaler av olika storlekar. Den ena är en festv��ning för upp till 150 gäster och den andra ett mindre grupprum. Även Biz Brasserie kan abonneras för fester och andra tillställningar. Som gäst på hotellet har du också gratis tillgång till en relaxavdelning med bastu och bubbelpool.


Att hitta på i Tranås

På samma gata som hotellet är beläget kan du besöka Eriksbergs museum som berättar om Tranås historia. Storgatan bjuder också på mysiga butiker att strosa runt i och flera caféer och restauranger att testa. I stadens omnejd finns dessutom flera lokala hantverkare och konstnärer som säljer sina verk i sina gårdsbutiker. Du som är mer intresserad av att upptäcka naturen kan besöka både Romanäs och Illerns naturreservat.

Kundbetyg: 4,1/5 (592 omdömen)
Best Western Hotel Tranås Statt

Storgatan 22, 573 32 Tranås

Telefon: +46 0140 566 00

E-post: info@tranasstatt.se

Välj rum

Mat & Dryck

Breakfast BW Hotel Tranas Statt

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på Best Western Hotel Tranås Statt. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant Biz BW Hotel Tranas Statt

Biz Brasserie

På hotellets restaurang Biz Brasserie serveras klassiska rätter som varierar utifrån säsong. Här kan du komponera ihop en trerättersmeny efter eget tycke och smak eller välja kockens variant.

Sports bar BW Hotel Tranas Statt

Biz Sportbar

På Biz Sportbar kan du äta och dricka gott i kombination med olika aktiviteter såsom biljard och shuffleboard. Här visas också viktiga ligamatcher för dig som följer exempelvis SHL, Premier League och Champions League.


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 12:00


Barn

Två barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med betalande vuxen i befintlig möblering.


Husdjur

Husdjur ej tillåtna.


Parkering

Vid Parkhallen som ligger fem minuters promenad från hotellet finns en stor gratis parkering som även tillhandahåller laddstationer för elbilar.


Övriga tjänster

  • Restaurang
  • Frukost ingår
  • Frukostbuffé ingår
  • Lounge/bar
  • Bastu
  • Jacuzzi
  • Konferenslokaler
  • Ismaskin
Spa BW Hotel Tranas Statt

Relaxavdelning - Stängt 1 feb - 31 mars

På hotellets relaxavdelning finns en bastu, en bubbelpool och en soffgrupp att hänga i mellan baden. Som gäst på hotellet har du gratis tillgång till relaxavdelningen.


Möten & Konferens

52

Hotellrum

2

Mötesrum

100

Biosittning

Best Western Hotel Tranås Statt erbjuder två lokaler för konferenser, möten och andra tillställningar. Den större lokalen är en festvåning med plats för upp till 100 sittande gäster och den mindre är ett mötesrum för upp till 12 deltagare. Hotellet kan anordna alltifrån enklare fika till storslagna middagsbufféer i samband med ditt evenemang.

Konferensbokning

E-post: info@tranasstatt.se

Telefon: +46 140 566 00

  • Festvåning

    Number of personsMax 100 gäster
    Area105 m2

    En ljus lokal med mycket fönster och högt i tak. Lokalen passar för såväl företagsevenemang som bröllop och andra privata fester.

  • Konferensrum

    Number of personsMax 12 gäster
    Area26 m2

    Ett mindre konferensrum beläget på fjärde våningen med fönster i två väderstreck och utsikt över Tranås. Passar för små konferenser och möten.

Varför Best Western?

Best Western är stommen i vårt hotellandskap. Tre- eller fyrstjärniga hotell, lika olika överallt.