Best Western Hotell Ett

Fint hotell i Östersund

I ett lugnt område strax utanför Östersunds stadskärna välkomnas du till Best Western Hotell Ett. Här möts du av ett inbjudande hotell med moderna rum, lobbybar, gym, en härlig relaxavdelning och gratis parkering. Hotellet har ett utmärkt läge med närhet till både stadens puls och naturnära aktiviteter året om.

Moderna rum

Best Western Hotell Ett erbjuder 66 rum i olika storlekar med varierande sängalternativ. Rummen är inredda med neutrala och varma färger som gör det lätt att koppla av och komma till ro. Du som kommer med barn kan med fördel boka ett rum med bäddsoffa där hela familjen får plats. Några rum är utrustade med badkar.


Middagsmöjligheter, relaxavdelning och gym

Som gäst på detta hotell har du olika alternativ när det kommer till middag. Måndagar till torsdagar serverar hotellet en kvällsbuffé bestående av varierande rätter tillsammans med en härlig salladsbuffé. Därtill finns det alltid en enklare à la carte-meny i lobbybaren. Som gäst har du dessutom gratis tillgång till hotellets gym och relaxavdelning med en härlig varm pool och bastu.


Upptäck Östersund

Östersund är en fantastisk stad på många sätt. Här har du nära till såväl lugnet i naturen som stadens butiker, restauranger och evenemang. Om vintern finns flera möjligheter att njuta av snön och kylan i form av skidåkning, vinterbad, skridskor och mycket annat – både i Östersund och en bit bort i exempelvis Årefjällen. På sommaren blommar staden upp med grönskande parker, camping, bad, festivaler och mycket mer. Även sommartid har fjällen mycket att erbjuda med fina vandrings- och cykelleder.

Kundbetyg: 4,1/5 (601 omdömen)
Best Western Hotell Ett

Körfältsvägen 4, 831 38 Östersund

Telefon: +46 63 12 76 60

E-post: info@hotellett.com

Välj rum

Mat & Dryck

Breakfast area Hotell Ett

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på Best Western Hotell Ett. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Lobby Hotell Ett

Kvällsbuffé & lobbybar

Måndag till torsdag serverar hotellet en härlig kvällsbuffé som består av varierande rätter och en trevlig salladsbuffé. Du kan också beställa mat och dryck från lobbybarens meny. Perfekt när du vill avsluta dagen med en lugn måltid på hotellet!


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 11:00


Barn

Två barn upp till 15 år bor gratis tillsammans med betalande vuxen i befintlig möblering.


Husdjur

Husdjur tillåtna i vissa rum mot en avgift om 100 sek per vistelse.


Green Key

Hotellet är miljömärkt med Green Key, en internationell miljömärkning inom besöksnäringen.


Parkering

Hotellet erbjuder gratis parkering med tillgång till motorvärmare. Parkeringen har även plats för lastbilar och bussar.


Övriga tjänster

 • Frukostbuffé ingår
 • Kemtvätt
 • Fri parkering
 • Ismaskin
 • Jacuzzi
 • Sen utcheckning tillgänglig
 • Lounge/bar
 • Utomhusparkering
 • Skrivare tillgänglig
 • Bastu
Spa Hotell Ett

Relaxavdelning

Hotellets relaxavdelning erbjuder en varm pool och en bastu. Här kan du luta dig tillbaka och slappna av efter en lång dag. Dessutom finns en trevlig loungedel där du kan vila och fylla på vätska mellan baden.


Relaxen är tillgänglig under receptionens öppettider, kontakta hotellet för mer information. 

Gym Hotell Ett

Gym

Du som vill träna under din vistelse är välkommen till hotellets trevliga gym. Här finns maskiner för såväl styrketräning som konditionsträning och därtill hittar du fria vikter och andra redskap såsom TRX-band.

Möten & Konferens

Hotellet erbjuder inga traditionella konferenslokaler men det går utmärkt att ta ett informellt möte eller jobba en stund i hotellets lobby och restaurang.

  Varför Best Western?

  Best Western är stommen i vårt hotellandskap. Tre- eller fyrstjärniga hotell, lika olika överallt.