Best Western Lægreid Hotell

En mysig pärla i Fjord Norge!

Centralt beläget i Sogndal, längs Norges längsta fjord, ligger mysiga Best Western Lægreid Hotell. Idag är det fjärde generationen Lægreid som hälsar dig välkommen. Hotellet är litet och intimt, och atmosfären är avslappnad och trevlig, precis som hemma. Alla rum är inredda med rustika och bekväma Chesterfield-möbler, restaurangen serverar äkta husmanskost och i källaren finns en urbrittisk pub, Sherlock.

Rum och konferenslokaler

Hotellet har 36 rymliga och trivsamma rum som håller hög standard. Det finns dessutom två konferenslokaler som kan användas till både fest och möten.  Båda konferenslokalerna rymmer 32 sittande deltagare.


Frukost och restaurang

Hotellet serverar god, hemlagad norsk mat till frukost, lunch och middag. På sommaren kan mat och dryck avnjutas på uteserveringen på terrassen, med fantastisk utsikt över bergen och fjordarna.


Sogndal

Sogndal är bland annat känt för berg, fjordar, fotboll och saft- och sylttillverkning. Sogndal ligger mellan Bergen och Oslo och är en naturlig utgångspunkt för en aktiv semester med till exempel glaciärvandring, fjällvandring och skidåkning vintertid.

Kundbetyg: 4,3/5 (295 omdömen)
Best Western Lægreid Hotell

Almenningen 3, 6856 Sogndal

Telefon: +47 57628888

E-post: post@lagreid.no

Laegreid bar

Puben Sherlock

I hotellets källare ligger puben Sherlock, som gör skäl för sitt namn. Det är en urtypisk brittisk pub med en intim atmosfär. Här finns allt för en rolig kväll.

Välj rum

Mat & Dryck

Laegreid restaurant breakfast

Frukost

Frukostbuffé

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på hotellet. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Laegreid restaurant area

Restaurang

Hotellet ligger bra placerat vad gäller tillgången till bra råvaror som kött, fisk och grönsaker. De lokala mattraditionerna utgör kärnan i vår matfilosofi på Lægreid Hotell. Det ska vara god hemlagad mat, som lagats från grunden.


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 14:00

Utcheckning: kl. 12:00


Barn

Ett barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med förälder. Vid behov kan extrasängar bokas mot en extra kostnad.


Husdjur

Husdjur är inte tillåtna.


Parkering

Hotellet har ingen egen parkering, men alldeles intill finns en kommunal parkering. Det kostar 22 kronor per timme på vardagar kl. 08.00–17.00 och på lördagar kl. 08.00–15.00. Parkeringen är gratis på söndagar.


Övriga tjänster

 • Restaurang
 • Frukost ingår
 • Frukostbuffé ingår
 • Värdeskåp
 • Wifi / fiber

Möten & Konferens

Hotellet har två moderna konferenslokaler, med plats för upp till 30 personer. Konferenslokalerna är utrustade med audiovisuell utrustning, projektor, whiteboard, blädderblock och overhead samt trådlöst nätverk.


Hotellet är också perfekt för stora fester som bröllop, konfirmation och födelsedagar. I en trevlig och lugn miljö skräddarsys tillställningen efter kundens önskemål och behov.

 • Mötesrum 1

  Number of personsMax 50 gäster

  Konferenslokalen är utrustad med audiovisuell utrustning, projektor, whiteboard, blädderblock och overhead samt trådlöst nätverk.

 • Mötesrum 2

  Number of personsMax 50 gäster

  Konferenslokalen är utrustad med audiovisuell utrustning, projektor, whiteboard, blädderblock och overhead samt trådlöst nätverk.

Varför Best Western?

Best Western är stommen i vårt hotellandskap. Tre- eller fyrstjärniga hotell, lika olika överallt.