Best Western Malmia Hotel

Hotell i centrala Skellefteå

Mitt på torget i den norrländska staden Skellefteå hittar du Best Western Hotel Malmia. Här erbjuds ett bekvämt boende med trevliga rum, god frukost och en bastu. Tack vare det centrala läget har du nära till hela stadens utbud av shopping, nöjen och sevärdheter. I den omgivande naturen finns också djupa skogar, otämjd vildmark och berg som erbjuder olika aktiviteter året runt.

Rum med modern inredning

Hotellet erbjuder 100 rum i olika storlekar och utföranden. Här finns enkelrum, dubbelrum och en elegant svit i klassisk stil. Sviten kan också bokas för möten och mindre konferenser. Enkel- och dubbelrummen har en neutral färgsättning som gör det enkelt att slappna av och komma till ro. Några av dubbelrummen är belägna högst upp i hotellet och har egen balkong.


Frukostbuffé, relax och närliggande restaurang

Som gäst på Best Western Hotel Malmia vaknar du varje morgon upp till en härlig frukostbuffé med både varma och kalla inslag. Det finns också en trevlig relaxavdelning med bastu där du kan koppla av efter en lång dag. En kort promenad från hotellet hittar du restaurang Verandan som hotellet har ett nära samarbete med. Där serveras middag à la carte, snacks och olika drycker.


Upptäck Skellefteå

I Skellefteå finns mycket att se och göra både för den som är intresserad av natur och kultur och den som vill känna stadspulsen. Inne i själva centrum finns både restauranger, caféer, välkända kedjor och lokala butiker att strosa runt i. Du kan också besöka Bonnstan som är en kyrkstad med anor ända från 1600-talet som framför allt lever upp under sommaren med midsommarfirande och marknader. Skellefteå är också en äkta snöskoterkommun med cirka 170 mil skoterled som tar dig i princip överallt. Därtill kan du besöka vildmarkscenter, rida islandshäst i skogen, åka skidor, gå på älgsafari och mycket annat.

Kundbetyg: 3,9/5 (868 omdömen)
Best Western Malmia Hotel

Torget 2, 931 31 Skellefteå

Telefon: +46 910 73 25 00

E-post: reception@malmia.se

Välj rum

Mat & Dryck

Breakfast area BW Malmia Hotel

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på Best Wester Hotel Malmia. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 12:00


Barn

Två barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med betalande vuxen i befintlig möblering. Kom ihåg att inkludera barnen i din bokning.


Husdjur

Husdjur tillåtna i vissa rum mot en avgift om 100 sek per bokning/natt.


Green Key

Hotellet är miljömärkt med Green Key, en internationell miljömärkning inom besöksnäringen.


Parkering

Hotellet erbjuder parkering i garage mot en avgift om 160 sek per dygn.


Övriga tjänster

 • Frukostbuffé ingår
 • Kemtvätt
 • Express-utcheckning
 • Wifi / fiber
 • Ismaskin
 • Sen utcheckning tillgänglig
 • Lounge/bar
 • Skrivare tillgänglig
 • Skoputsmaskin
 • Spa
 • Bastu
 • Tillgänglighetsanpassade rum
Sauna

Bastu och relax

På hotellet finns en relaxavdelning där du kan ta ett värmande bastubad efter en intensiv dag och koppla av med något uppfriskande i stolarna utanför bastun.

Suite BW Malmia Hotel

Västerbotten Experience

Best Western Malmia Hotel är certifierade med Västerbotten Experience, ett initiativ för besöksnäringen i Västerbotten. Utöver miljöaspekterna i Greenkey innebär detta att man bland annat verkar för att samarbeta med lokalbefolkningen, motverkar negativ påverkan på kulturarv, värnar biologisk mångfald och använder lokala råvaror.

Möten & Konferens

Önskar ni boka konferens i samband med ert boende? Hotellet samarbetar med Comfort Hotel Skellefteå gällande konferenslokaler. Konferenslokalerna ligger endast ett par minuters promenad från Best Western Malmia Hotel. Kontakta hotellet för ett paket.

Konferensbokning

E-post: reception@malmia.se

Telefon: +46 910 73 25 00

  Varför Best Western?

  Best Western är stommen i vårt hotellandskap. Tre- eller fyrstjärniga hotell, lika olika överallt.