Best Western Plus Gyldenløve Hotell

Hemtrevligt och familjeägt hotell

Ett hemtrevligt, familjeägt hotell i hjärtat av Kongsberg, som i över 70 år har tagit väl hand om sina gäster. Hotellet ligger precis intill tågstationen och stadens huvudgata. Hotellet har 63 välutrustade rum som inbjuder till en god natts sömn.

Rum och konferenslokaler

Hotellet har 63 rymliga och välutrustade rum med bra jobbmöjligheter. Det är därför perfekt för affärsresenärer. Rummen har helt nya sängar, som bäddar för en god natts sömn. Hotellet har två konferenslokaler, Kabinettet och Bykroa.


Frukostbuffé, restaurang och bar

Hotellet serverar en stor och varierad frukostbuffé. På kvällen kan du avnjuta en á la carte-meny i restaurangen Gyldenløve. Hotellets restaurang, känd som Kongsbergs ”vardagsrum” bland lokalbefolkningen, har både traditionella och modernare rätter på menyn. Om du vill ha något gott i glaset ska du bege dig till baren på entréplan.


Kongsberg

Kongsberg har ett rikt utbud av aktiviteter, evenemang och sevärdheter. Skog och berg finns precis utanför dörren där du kan ta en tur på skidor, till fots eller på cykel. En fantastisk skidanläggning finns mitt i stan, samt en av Norges finaste golfbanor. Dyk ner i stadens spännande silver- och teknikhistoria på Norsk Bergverksmuseum och i silvergruvorna. Kongsberg bjuder även på musikaliska höjdpunkter. I juli varje år hålls Kongsbergs jazzfestival.

Kundbetyg: 4,3/5 (309 omdömen)
Best Western Plus Gyldenløve Hotell

Hermann Fossgate 1, 3611 Kongsberg

Telefon: +47 32865800

E-post: resepsjon@gyldenlove.no

Gyldenlove details

“Vårt motto är genuin gästfrihet. I över 70 år har vi tagit emot många gäster – såväl affärsresenärer från hela världen, som turister från när och fjärran.”

Geir-Aage

Ägare och vd

Välj rum

Mat & Dryck

Breakfast buffet Gyldenlove

Frukost

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på hotellet. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Mån - fre: 06.30 - 09.30

lör: 07.00 - 10.00

sön: 08.00 - 11.00. 
Gyldenlove restaurant area

Restaurang Gyldenløve

Här kan du njuta av goda rätter från vår à la carte-meny. Välj bland goda, traditionella rätter och nya spännande smakupplevelser.


Öppettider

Mån - lör: 17.00 - 21.30

sön: stängt.


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 14:00

Utcheckning: kl. 12:00


Barn

Barn är välkomna i sällskap av en vuxen, och ett barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med förälder. Vid behov kan extrasängar bokas mot en extra kostnad.


Husdjur

Husdjur är tillåtna mot en avgift.


Parkering

Hotellet har gratis parkering. Det finns 4 laddstationer för elbilar, i samarbete med Kople (Koples egna avtalspriser gäller).


Övriga tjänster

 • Restaurang
 • Frukostbuffé ingår
 • Lounge/bar
 • Fri parkering
 • Gym
 • Wifi / fiber
Gyldenlove facade

Cykeluthyrning

Hyr en cykel för en dag – det finns cyklar att hyra på hotellet.  Pris: 150 kr/dag. Boka direkt på hotellet. Välj mellan stadscykel och allroundcykel. Hjälm ingår.

Möten & Konferens

63

Hotellrum

2

Mötesrum

36

Biosittning

Hotellet har två konferenslokaler – Kabinettet och Bykroa. 


Hotellet arrangerar också mer än gärna små och stora fester, och har egna festmenyer för sådana tillställningar. Högst 80 personer kan sitta till bords. Vid stående mingel med tapas och andra smårätter kan hotellet ta emot ett sällskap på upp till 100 personer. I hotellets källare hittar du Bykroa, som är en bar med loungeområde. Här arrangeras konserter, mindre fester och jubileumsfester. Du kan hyra Bykroa för din speciella tillställning.

Konferensbokning

E-post: resepsjon@gyldenlove.no

Telefon: +47 32 86 58 00

 • Kabinettet

  Number of personsMax 16 gäster
  Area31 m2

  Perfekt för styrelsemöten. Rummet är utrustat med whiteboard, projektor, papper och penna.

 • Bykroa

  Number of personsMax 36 gäster
  Area49 m2

  Bykroa kan möbleras i U-sittning, skolsittning eller biosittning. Rummet är utrustat med whiteboard, projektor, papper och penna.

Varför Best Western Plus?

Plusset står för det där lilla extra. Fyrstjärniga, modernt utrustade hotell med god design i bra lägen, ofta i större städer.