Best Western Plus JA Hotel Karlskrona

Modernt hotell i centrala Karlskrona

Bo bekvämt på det här centralt belägna hotellet beläget i en byggnad som självaste Gustav III har dansat i. Med Karlskronas unika läge har du endast en kort promenad till havet från hotellet, oavsett vilken riktning du går i. Koppla av på något av hotellets ombonade rum, ät gott i hotellets restaurang YESS eller förlägg mötet i något av de fina konferensrummen.

Här bor du på ett modernt hotell som ligger nära Stortorget och har restauranger, shoppinggator och sevärdheter alldeles utanför dörren. Hotellets läge nära den vackra skärgården är idealt för dig som vill koppla av och njuta av havsmiljön. 400 meter bort finner du järnvägsstationen.  


Moderna rum

Best Western Plus JA Hotel Karlskrona erbjuder 109 rum i olika utföranden, men med den gemensamma nämnaren att de är ombonade och inredda i toner om grått, gult eller brunt. Alla rum på Best Western Plus JA Hotel Karlskrona är utrustade med bekväma sängar från Jensen och är smakfullt inredda med mjuk behaglig belysning och färger. Alla rum är moderna och fräscha och har skrivbord. Fritt wifi finns tillgängligt på hela hotellet.  


Frukost och lobbybar

Hotellets lobbybar hittar ni i lobbyn på hotellet. Här serveras en frukostbuffé alla dagar i veckan. I baren kan du också beställa goda drinkar, godar viner eller njuta av en kall öl. Ett flertal trevliga restauranger finns på bekvämt promenadavstånd från hotellet.  


Håll mötet på Best Western Plus JA Hotel Karlskrona

Hotellet har två fräscha och moderna mötesrum, nya sedan 2022. Här kan allt från mindre grupper till upp till 80 personer mötas.


Att göra i Karlskrona

Karlskronas läge vid havet gör att det marina är ständigt närvarande. Staden är byggd på 33 öar och här ligger även Försvarsmaktens marinbas. Kanske inte konstigt då att stadens främsta besöksmål är Marinmuseum där du får lära dig om Sveriges sjöförsvar genom århundrandena, med spännande utställningar både för barn och vuxna.


Du kan också ta dig ut till någon av alla vackra skärgårdsöar. Från Fisktorget och Handelshamnen går båtar ut i skärgården – året runt.


Kundbetyg: 4,2/5 (576 omdömen)
Best Western Plus JA Hotel Karlskrona

Borgmästaregatan 13, 37135 Karlskrona

Telefon: +46 0455 55560

E-post: reservations@jahotel.se

Ja Hotel Karlskrona

Anrikt nöjespalats

Best Western Plus JA Hotel finns på en plats där det bedrivits hotellrörelse i över hundra år. På 1920-talet hette det Hotell Storkällaren för att senare skifta namn till Hotell Savoy och sedermera Best Western Plus JA Hotel. Men Storkällaren har äldre anor än så. Det öppnade som krog och nöjespalats redan år 1786 och till och med kung Gustav III har dansat och roat sig här. Bevarat från svunna tider är den pampiga trappan som kröns av ett lejonhuvud och uppskattas av många gäster.

Välj rum

Mat & Dryck

Ja Hotel Karlskrona

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på hotellet. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurang YESS

Restaurang YESS

YESS, där matälskare säger JA!

Här hittar ni en trevlig meny som passar alla. Njut av smakrik mat och goda drycker.

Vi serverar lunchbuffé måndag - fredag 11:30 - 14:00. Restaurangen öppnar för kvällen 17:00. Köket stänger 21:00.


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 11:00


Barn

Två barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med två betalande vuxna i befintlig möblering.


Husdjur

Husdjur tillåtna mot en kostnad om 250 sek.


Green Key

Hotellet är miljömärkt med Green Key, en internationell miljömärkning inom besöksnäringen.


Parkering

Garage finns under hotellet, 250 sek per dygn.


Övriga tjänster

  • Restaurang
  • Frukostbuffé ingår
  • Lounge/bar
  • Reception öppen 24 timmar
  • Ismaskin
  • Parkering vid hotellet

Möten & Konferens

109

Hotellrum

2

Mötesrum

80

Biosittning

Hotellet har två mötesrum som båda är inredda i ljusa toner och utrustade med AC och modern utrustning. Från mötesområdet har du direktaccess till bufféområdet.

Konferensbokning

E-post: reservations@jahotel.se

Telefon: +46 455 555 60

  • Charlie

    Number of personsMax 80 gäster
    Area80 m2

    Hotellets största lokal är inrett i ljusa, varma färger och har AC, sköna stolar och ljuddämpande matta.

  • Lucy

    Number of personsMax 30 gäster
    Area45 m2

    Lucy är inrett i grönt och beigt och har AC, sköna stolar och ljuddämpande matta. Det här rummet lämpar sig för lite mindre grupper.

Varför Best Western Plus?

Plusset står för det där lilla extra. Fyrstjärniga, modernt utrustade hotell med god design i bra lägen, ofta i större städer.