Hotel Hedegaarden, BW Signature Collection

Modernt familjehotell där avkoppling och god mat står i centrum

Det moderna familjeägda Hotel Hedegaarden ligger i norra utkanten av Vejle, nära naturupplevelser. Hotellet har 75 rum och 7 konferens- och festlokaler.

Hotellet ingår i alliansen med Small Danish Hotels. Se villkor.


Hotel Hedegaarden, BW Signature Collection är ett familjehotell, som byggdes 1968. 1984 tog de nuvarande ägarna över hotellet som de idag driver med sina två döttrar och svärsön. Hotellet har genomgått flera stora renoveringar så att det idag framstår som nytt och modernt. De 75 rummen har alla arbetsplats, TV, gratis filmkanaler, dusch, toalett, hårtork, byxpress och gratis wifi.


Konferens

Hotellet har 7 konferensrum, och festlokalerna har en total kapacitet på 350 personer, varav 225 i samma lokal.


Medvetet kök

Hotel Hedegaardens köksmästare har arbetat i Japan, USA, Mellanöstern, Asien, Frankrike och London och beskriver sig själv som en troende fusionskock som tror på balans och harmoni i smaksammansättningen. Hotellets kärnvärden är ekologi, djurskydd och rättvis handel.


Området

Hotellet ligger högst upp i Vejle i stadens norra utkant. Både på norra och södra sidan av Vejle Fjord inbjuder de skogsklädda kullarna till rekreation och naturupplevelser. Längs fjorden finns gott om bra promenader och möjligheter till ett dopp i vågorna.


Saker att göra i och runt Vejle

Bara tio minuter från hotellet finns en stor djurpark med både dovhjort och sikahjort. Bredvid ligger Skyttehushaven, där det finns en vacker park och en lekplats för barnen. I staden Vejle finns både trevliga gågator, varuhus och ett stort köpcentrum inomhus.


Besök även Bølgen, som ligger bara 2 km från hotellet. Bølgen ("Vågen) ligger nere vid Vejle Fjord och är namnet på en prestigefylld bostadsutveckling, där de största lägenheterna är topparna i varje våg. De är på 240 kvadratmeter. Bølgen skapades av den välrenommerade designstudion Henning Larsen Architects, som bl.a. står också bakom Operan i Köpenhamn, Moesgaard Museum och Harpa i Reykjavik.


Bølgen har fått flera prestigefyllda utmärkelser för sin arkitektur, bl.a Civic Trust Award och LEAF Award och har utsetts till Årets bostadsbyggnad 2009.

Kundbetyg: 4,3/5 (3 omdömen)
Hotel Hedegaarden, BW Signature Collection

Valdemar Poulsensvej 4, 7100 Vejle

Telefon: +45 75 820833

E-post: hotel@hotel-hedegaarden.dk

Välj rum

Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 11:00


Barn

Kontakta hotellet för mer information.


Husdjur

Husdjur kan inkluderas på begäran. Tillägg kan tillkomma.


Parkering

Gratis parkering.


Övriga tjänster

  • Frukostbuffé ingår
  • Wifi / fiber
  • Fri parkering
  • Sen utcheckning tillgänglig
  • Utomhusparkering
  • Restaurang

Varför BW Signature Collection?

Fyrstjärniga designhotell med unika inredningskoncept. Inspirerande boende i ett citynära läge.