Hotel Oasia, BW Signature Collection

Boutique- och designhotell i hjärtat av Århus

Nära stadens puls hittar du Hotel Oasia, BW Signature Collection som är inrett med rena linjer och nordisk design – och med fokus på estetik och funktionalitet.

Hotellet ingår i alliansen med Small Danish Hotels. Se villkor.


På Hotel Oasia, BW Signature Collectionär nyckelorden kvalitet och service. Här kan du luta dig tillbaka och njuta av den eleganta och diskreta lyxen som utgör ramarna för allt på hotellet. Allt är noga utvalt för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Hotellets inredning präglas av rena linjer och nordisk design – med fokus på estetik och funktionalitet. Hotellet är inrett med designmöbler från några av de största formgivarna i Norden. I rummen hittar du specialtillverkade Montana-möbler, Hästens-sängar, Bang & Olufsen TV-apparater och telefoner samt solstolar från Theselius och Kjærholm. Hotellet har 89 rum och 2 sviter.


Lounge och fitness

I hotellets mysiga loungedel kan du njuta av de naturliga, råa detaljerna och inte minst de vackra Bent Hansen-stolarna. I baren och loungen kan du njuta av något varmt eller kallt. Om du vill hålla dig i form erbjuder hotellet ett modernt gym med alla nödvändiga faciliteter.


Frukost

I frukostbuffén kan du se fram emot hemgjord bärkompott och granola samt ett stort utbud av läckra frukostprodukter med både kalla och varma rätter.


Mötesrum

Hotellet erbjuder två ljusa och rymliga mötesrum, som är utrustade med både vacker design i form av stora B&O-skärmar och Bent Hansen-stolar och ljusa fönsterpartier. I grunden är rummen skapade med känsla för detaljer och speglar tydligt hotellets stora fokus på design, estetik och diskret lyx. Lokalerna är rymliga, ljusa och inbjudande.


Saker att göra i Århus

Om du kommer för att utforska Århus - leendens stad, är Hotel Oasia, BW Signature Collection den idealiska utgångspunkten. Hotellet ligger bara några hundra meter från ARoS Århus konstmuseum, Musikhuset och Scandinavian Center.

Inom gångavstånd finns även købstadmuseet Den Gamle By, Domkirken, Vor Frue Kirke och Kvindemuseet. Kommer du med bil kan du ta en tur till Minnesparken med Drottningens sommarresidens Marselisborgs slott på bara några minuter. Både norr och söder om staden ligger skogar och stränder, och i Marselisborgskogarna söder om Århus hittar du Moesgaard Museum med den 2 000 år gamla Grauballemand.

Kundbetyg: 4,8/5 (4 omdömen)
Hotel Oasia, BW Signature Collection

Krieersvej 27, 8000 Aarhus

Telefon: +45 87323715

E-post: mail@hoteloasia.dk

Välj rum

Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 14:00

Utcheckning: kl. 11:00


Barn

Kontakta hotellet för mer information.


Husdjur

Husdjur ej tillåtna.


Green Key

Hotellet är miljömärkt med Green Key, en internationell miljömärkning inom besöksnäringen.


Parkering

Hotellet har några parkeringsplatser på gården. Dessa måste förbokas med hotellet. Priset för parkering på gården är 150 DKK per dag.


Övriga tjänster

  • Frukostbuffé ingår
  • Lounge/bar
  • Express-incheckning
  • Express-utcheckning
  • Sen utcheckning tillgänglig
  • Värdeskåp
  • Wifi / fiber

Varför BW Signature Collection?

Fyrstjärniga designhotell med unika inredningskoncept. Inspirerande boende i ett citynära läge.