icon

Sure Hotel by Best Western Spånga

Breakfast area Sure Hotel by BW Sp nga

Prisvärt hotell i Spånga

Hotellet för dig som vill ha ett boende med utmärkt läge endast några minuter från E4 och E18. Här parkerar du bilen gratis och sover gott i en bekväm säng. Från hotellet har du goda kommunikationer till centrala Stockholm samt Arlanda och Bromma flygplats – perfekt om du planerar en konferens med långväga gäster.

Rum för olika sällskap

På Sure Hotel by Best Western Spånga finns rum för alla typer av resenärer. Rummen har sängar för mellan en till fyra personer och passar både affärsresenärer och familjer. Förutom sängar har rummen skrivbord, stol, garderob och tv.


Frukostbuffé, bar och konferenslokaler

När du övernattar på detta hotell ingår en härlig frukostbuffé varje morgon som serveras i hotellets frukostmatsal. Receptionen är öppen dygnet runt och dessutom finns en bar i lobbyn som är öppen till sent på kvällen. För konferenser och möten finns tre konferenslokaler med kapacitet upp till 60 deltagare. Du som kommer med bil har tillgång till gratis utomhusparkering och du med motorcykel kan tryggt parkera den gratis inomhus.


Spångas närområde

I Spånga kan du bland annat besöka mysiga caféer, ta härliga promenader längs floden och spela golf. Endast några kilometer bort hittar du Barkarby handelsplats där du bland annat kan strosa runt i Stockholm Quality Outlet. Intill handelsplatsen ligger Norra Igelbäckens naturreservat och Säbysjön för dig som längtar efter mer natur.

Kundbetyg: 3,5/5 (178 omdömen)
Sure Hotel by Best Western Spånga

Finspångsgatan 54 A, 163 53 Stockholm

Telefon: +46 8362540

E-post: info@hotelspanga.com

icon

Välj rum

Mat & Dryck

Breakfast area Sure Hotel by BW Sp nga

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på Sure Hotel by Best Western Spånga. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Bra att veta

icon
In-/utcheckning

Incheckning: kl. 14:00

Utcheckning: kl. 12:00


icon
Barn

Ett barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med betalande vuxen i befintlig möblering.


icon
Husdjur

Husdjur ej tillåtna.


icon
Parkering

Hotellet erbjuder gratis parkering för både bilar och motorcyklar.


Övriga tjänster

 • Frukostbuffé ingår
 • Lounge/bar
 • Konferenslokaler
 • Parkering

Möten & Konferens

icon

52

Hotellrum

icon

3

Mötesrum

icon

60

Biosittning

Hotellet erbjuder tre olika lokaler för konferenser, möten och andra tillställningar. Alla lokaler har projektor och duk. De två större lokalerna kan möbleras i olika sittningar och den mindre har fast möblering. Frukt och övrig förtäring kan beställas.

Konferensbokning

E-post: info@hotelspanga.com

Telefon: +46 836 25 40

 • Conference Rioja Sure Hotel by BW Sp nga

  Rioja

  iconMax 60 gäster
  icon80 m2

  Rioja är hotellets största lokal. Här finns plats för upp till 60 deltagare vid konferenser, föreläsningar eller andra större evenemang.

 • Conference Provance Sure Hotel by BW Sp nga

  Provence

  iconMax 20 gäster
  icon24 m2

  Provence är en medelstor och ljus lokal med fönster åt två väderstreck. Lokalen rymmer upp till 20 deltagare i biosittning.

 • Conference Bordeaux Sure Hotel by BW Sp nga

  Bordeaux

  iconMax 6 gäster
  icon12 m2

  Bordeaux är ett mindre rum med fast möblering för upp till sex personer. Rummet passar för intervjuer eller mindre arbetsgrupper.

icon

Varför Sure Hotel by Best Western?

Personliga och prisvärda hotell där du får ett trevligt boende och en bekväm övernattning.