Tornøes Hotel, BW Signature Collection

Historiskt strandhotell i charmigt fiskesamhälle

I mer än 150 år har det funnits logiverksamhet på platsen där Tornøes Hotel, BW Signature Collection ligger idag. Med vacker utsikt och ett hotell i klassisk stil kan du njuta både inne och ute i charmiga Kerteminde.

Hotellet ingår i alliansen med Small Danish Hotels. Se villkor.


Hotellet har 59 rum inredda i klassisk hotellstil, vilket harmoninerar med det faktum att hotellet har legat på samma plats i 150 år. Byn Kerteminde är ett gammalt fiskesamhälle och det arvet känner man av när man besöker byn. Från hotellet har man utsikt över hamnen och kan se båtar komma och gå.


Restaurang

I hotellets restaurang kan du inte bara njuta av utsikten över fjorden och hamnen, utan också resultatet av hotellets skickliga kockars arbete med säsongens frestelser. På sommaren kan du njuta av din mat på terrassen, där lokalbefolkningen och turister möts för att insupa den mysiga hamnmiljön och samtidigt njuta av en utsökt middag.


Konferens

På Tornøes Hotel, BW Signature Collection hittar du ljusa och inbjudande möteslokaler. Hotellet erbjuder 5 välmöblerade rum med bekväma möbler, trådlöst internet och den senaste AV-utrustningen. Lokalerna lämpar sig för att hålla mindre dagsmöten, större kursvistelser och allt däremellan, rummen rymmer upp till 200 deltagare.


Saker att göra i Kerteminde

Numera är Kerteminde symbolen för fynsk idyll. Många av de små fiskarhusen och de gamla köpmansgårdarna i centrum är bevarade och staden är inte större än att man kan promenera till och från allt. Det gäller till exempel stadens badstränder, Lillestranden med sina fiskenät, små jollar och tjärade bodar och det gäller den stora marinan med tusentals seglare.

Kundbetyg: 4,5/5 (1 omdömen)
Tornøes Hotel, BW Signature Collection

Strandgade 2, 5300 Kerteminde

Telefon: +45 65321605

E-post: tornoes@tornoeshotel.dk

Välj rum

Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 14:00

Utcheckning: kl. 11:00


Barn

Kontakta hotellet för mer information.


Husdjur

Husdjur är tillåtna på begäran. Tillägg kan tillkomma.


Green Key

Hotellet är miljömärkt med Green Key, en internationell miljömärkning inom besöksnäringen.


Parkering

Gratis parkering.


Övriga tjänster

  • Restaurang
  • Frukostbuffé ingår
  • Wifi / fiber
  • Fri parkering

Varför BW Signature Collection?

Fyrstjärniga designhotell med unika inredningskoncept. Inspirerande boende i ett citynära läge.