Spring til hovedindhold
Best Western logo

V Hotel Helsingborg, BW Premier Collection

Boutiquehotell i hjärtat av Helsingborg

Mitt bland stadens myller och puls hittar du V Hotel Helsingborg, BW Premier Collection – ett hotell för dig som uppskattar design, bekväma rum, avslappnat umgänge och inte minst god mat och dryck. Här är det inte svårt att trivas!

En blandning av antik och modern inredning
Alla hotellets rum har unik design och färgsättning med en härlig blandning av klassiskt och nytt. Här kan du välja mellan enkelrum, dubbelrum i olika storlekar eller en rymligare svit som faktiskt är Helsingborgs största. För ett ännu mer prisvärt alternativ finns också tre dubbelrum på källarplan som har lite mindre fönster men samma fina inredning och bekvämligheter som övriga rum.

Mat & Dryck

Om morgnarna dukas en inbjudande frukostbuffé upp, som ingår för hotellets övernattande gäster. Vidare erbjuds konceptet Saturday Bubbles på lördagar, då hotellgäster och helsingborgare möts kring bubblor och tilltugg.


Turista i Helsingborg

Ett stenkast från hotellet ligger Sveriges äldsta gågata Kullagatan där du kan besöka både lokala småbutiker och välkända kedjor. Helsingborg bjuder också på flera populära turistattraktioner såsom ”Kärnan” som består av ett över 700 år gammalt torn som en gång var stadens fästning. Därtill finns flertalet museer, historiska slott, lummiga trädgårdar, stränder och vackra torg. Tack vare det nära läget till Danmark kan du också ge dig ut på en dagsutflykt till Helsingör genom att ta färjan över sundet.

Kundevurderinger: 4,5/5 (752 anmeldelser)
V Hotel Helsingborg, BW Premier Collection

Fågelsångsgatan 1, 252 20 Helsingborg

Telefon: +46 42144420

E-mail: info@vhotel.se

Reception V Hotel

Betydelsen av bokstaven V

Hotellet har en lång och anrik historia som går tillbaka ända till år 1850. Den nuvarande hotellbyggnaden uppfördes 1929 och hotellet hette då Hotel Vega. 1979 utvecklades verksamheten och bytte namn till Hotell Viking. För att hylla hotellets historia valde familjen Jacobsson som tog över verksamheten 2014 att fortsätta på v-spåret fast i en betydligt kortare version.

Vælg værelse

Mad og drikke

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på V Hotel Helsingborg, BW Premier Collection. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Saturday Bubbles V Hotel

Saturday Bubbles

På lördagar passar det extra bra att ta en paus på V Hotel Helsingborg, BW Premier Collection. Beställ in lite bubblor tillsammans med en ostbricka och sjunk ner i bistrons sköna fåtöljer en stund.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

Två barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med betalande vuxen i befintlig möblering. Kom ihåg att inkludera barnen i din bokning.


Kæledyr

Husdjur tillåtna mot en kostnad om 350 sek/natt.


Parkering

På baksidan av hotellet finns 12 parkeringsplatser. För att säkra en plats bör du boka i förväg genom att kontakta hotellet. Grindarna är låsta mellan kl.23-07. Pris per natt är 255 kr.


Andre ydelser

 • Frukostbuffé ingår
 • Sen utcheckning tillgänglig
 • Utomhusparkering
 • Restaurang

Møder og konference

49

Hotelværelser

1

Mødelokale

0

Bio opstilling

På V Hotel Helsingborg, BW Premier Collection finns ett mötesrum som kan hyras för möten eller privata middagar. 

Konferencebooking

E-mail: info@vhotel.se

Telefon: +46 42 14 44 20

 • The moon

  Number of personsMax 10 gæster
  Area15 m2

  Lokalen The moon har fast möblering i styrelsesittning och passar för mindre konferenser såsom styrelse- eller ledningsgruppsmöten.

Hvorfor BW Premier Collection?

Exklusiva boutiquehotell med minst fyra stjärnor. Förstklassig service och design samt utökade bekvämligheter.