En kedja för alla

Best Western Hotels & Resorts erbjuder dig som hotellentrepenör, en rad möjligheter att marknadsföra just ditt hotell på bästa sätt. Beroende på vilken produkt du har, så kan du välja mellan flera olika typer av varumärken. 

Som medlem i Best Western Hotels & Resorts har du stort inflytande över organisationen och din egen framtid som hotellägare. Vår stora styrka är att vi inom sfären för en stark och global organisation, erbjuder det unika och lokala – tack vare vår bredd geografiskt och den stora variationen av stil och karaktär. 

Ditt medlemskap är det som skapar Best Westerns styrka.

Entreprenörskap

Vi lever vår idé. Vi är personliga och övertygade. Vi tar ansvar och är engagerade.

Personlighet

Vi erbjuder färgstarka hotell med olika stilar och karaktär. Vi ger ett personligt bemötande. Det finns en människa och entreprenör bakom varje hotell inom Best Western Hotels & Resorts.

Omtanke

Våra gäster förtjänar all uppmärksamhet och omtanke. Vi är lyhörda för önskemål och försöker förekomma önskningar och behov. Det handlar om en inställning till arbetet och till gäster och att alltid sträva efter att ge det där "lilla extra".

Mångfald

Vi gillar olikheter och ogillar standardiseringar. Vi är en stor och global hotellfamilj. Vi är välkomnande, du är välkommen!

Mer om våra varumärken

Best western- malmo arena

 

Menu

 Svenska
Menu