Aiden by Best Western Herning

Högteknologiskt och prisvärt hotell i Herning

Aiden by Best Western Herning är ett prisvärt hotell fullt av innovativa högteknologiska lösningar för att göra gästernas vistelse så smidig och bekväm som möjligt. Stilen är enkel och utsikten grön och öppen.

Teknik finns för att hjälpa människor, och Aiden av Best Western Herning är ett bevis på detta. Syftet med alla tekniska lösningar är att göra vistelsen så smidig, användarvänlig och bekväm som möjligt. Hotellet har därför en rad självbetjäningslösningar. Mat och dryck kan beställas med ett knapptryck, streaming sker direkt från egna enheter och gästerna kan självklart även checka in sig själva med hotellets digitala incheckningsautomater.


204 genomtänkta rum

Hotellet stod klart i februari 2023 och har 204 rum fördelade på tre våningar. Med hjälp av teknik och sunt förnuft har man fokuserat på användarvänliga lösningar, till exempel ligger alla handikappanpassade rum på entréplan. Enkel stil och ljusa färger, med noga utvalda kontraster, som ger detta prisvärda hotell en modern look.


Träning ute och inne

För aktiva gäster finns både ett välutrustat gym och en bastu. Föredrar man utomhusträning kan man ta en rask promenad eller en springtur i omgivningarna runtom hotellet.


Lounge, bar och terrass

Inomhus finns ett mysigt lounge- och barområde där gästerna kan koppla av efter en aktiv dag. Om man är ute efter underhållning erbjuder hotellet ett spelområde med arkadspel, shuffleboard m.m. Här är det ljust och trivsamt, men om du vill ha mer dagsljus kan du utnyttja hotellets stora terrass när vädret tillåter.


Mat & dryck

Hotellet serverar en frukostbuffé, som ingår i priset, och erbjuder även en kvällsbuffé mot en extra kostnad.


Lugnt men centralt läge

Aiden by Best Western Herning ligger i lugna omgivningar, bara 25 minuter från Midtjyllands flygplats och 40 minuters bilresa från Billunds flygplats. Herning Messecenter och Jyske Bank Boxen ligger tio minuter bort med bil, och Jyllands Park Zoo ligger bara 13 minuter bort. Parkering är gratis och utsikten grön och ljus. Välkommen ut i naturen.

Kundbetyg: 3,9/5 (394 omdömen)
Aiden by Best Western Herning

Godstrupvej 38, 7400 Herning

Telefon: +45 44400660

E-post: herning@aidenhotels.dk

Hotel

Hållbarhet och solceller

Hotellet öppnade för gäster i februari 2023 och är därför ett helt nytt, modernt och högteknologiskt hotell med fokus på användarvänlighet. Våren 2023 blir hotellet självförsörjande på energi då en hel solcellspark installeras på taket. Hotellet passar också perfekt för allergiker, eftersom det finns ett fokus på hållbarhet och minimal användning av kemikalier.

Välj rum

Mat & Dryck

Aiden Herning breakfast buffet

Frukostbuffé ingår

Frukosten är något av det bästa med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på hotellet. Vad man vill ha till frukost handlar om personliga preferenser och man vill helst avnjuta den på sitt eget sätt. Best Breakfast-konceptet innebär att du kan välja bland ett stort urval av bra råvaror. Med Best Breakfast får du en bra start på dagen!

Aiden Herning Hang out

Koppla av i loungeområdet

Hotellet har en ljus och trevlig bar i anslutning till loungeområdet. Här serveras både varma och kalla drycker med eller utan alkohol.


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 12:00


Barn

Barn upp till 3 år bor gratis tillsammans med två betalande vuxna. Extrasäng kostar 200 DKK per natt.


Husdjur

Husdjur är tillåtna i utvalda rum mot en avgift på DKK 300 per husdjur och natt.


Parkering

Parkering är gratis och det finns plats för 150 bilar med 8 laddningsstationer för elbilar. (Laddningsstationer kommer snart)


Övriga tjänster

 • Frukostbuffé ingår
 • Konferenslokaler
 • Fri parkering
 • Lounge/bar
 • Restaurang

Möten & Konferens

204

Hotellrum

2

Mötesrum

50

Biosittning

Hotellet har två härliga konferenslokaler, båda med utgång till en terrass, så att deltagarna enkelt kan sträcka på benen och ta lite frisk luft samtidigt som de njuter av utsikten. Här betalar man bara för det man använder och för den tid man utnyttjar lokalen.

 • Konferensrum 1

  Number of personsMax 50 gäster

  I hotellets största konferenslokal finns 65 kvadratmeter att utnyttja. Lokalen har fönster och utgång till en terrass.

 • Konferensrum 2

  Number of personsMax 16 gäster

  Denna konferenslokal är mindre och mer intim med sina 30 kvadratmeter. Lokalen har fönster och utgång till en terrass. Den här lokalen är lämplig för en grupp på högst 16 deltagare.

Varför Aiden?

Aiden är en ny generation av prisvärda hotell med lekfulla detaljer, där tekniska lösningar står i fokus. Här finns det du behöver för en bekväm vistelse.