Sure Hotel by Best Western Dahls

Trivsamt hotell med egen diner

I utkanten av den skånska orten Löddeköpinge, granne med gallerian Center Syd hittar du Sure Hotel by Best Western Dahls. Här bor du i ljusa ombonade rum, äter i en 50-talsinspirerad diner och kan hålla möten i något av de två konferensrummen. Hotellet har ett utmärkt läge för den bilburna, nära E20 och med stor fri parkering.

Hotellets rum  

Här bor du i rymliga och ljusa rum inredda i dämpade färger som beige eller grönt. Flera rum har behändiga sängskåp med våningssäng, perfekt för familjen.  


Mat och möten

Hotellets restaurang Lucy’s Diner är inredd som en klassisk amerikansk diner från 50-talet. Om du om kvällarna kan äta hamburgare och milkshake här så ser morgnarna något annorlunda ut. Varje morgon dukar hotellet upp en välsmakande frukostbuffé, med ingredienser och råvaror som lägger bästa möjliga grund för resten av din dag.


Hotellet har två ljusa luftiga konferenslokaler med modern teknik. Med sitt läge mellan Malmö, Lund och Landskrona har hotellet ett större geografiskt upptagningsområde.


Att göra i och omkring Löddeköpinge

Löddeköpinge har varit en livlig marknadsplats ända sedan Vikingatiden. Den historieintresserade kan besöka friluftsmuseet VikingaTider. I området kring Löddeköpinge finns flera vackra naturområden såsom Salvikens strandängar, Järavallens friluftsområde och naturreservatet Löddeöns mynning. 

Hotellets läge gör sig även perfekt som utgångspunkt för shopping i den intillliggande gallerian, eller varför inte ta en tur till den fina stranden i Barsebäck, 8 minuters bilväg från hotellet?


Kundbetyg: 4,3/5 (519 omdömen)
Sure Hotel by Best Western Dahls

Marknadsvägen 1, 246 42 Löddeköpinge

Telefon: +46 46 2852400

E-post: info@dahlshotell.se

Välj rum

Mat & Dryck

Best Western Dahls Breakfast

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på hotellet. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Frukosten serveras:

Måndag-Fredag 06.30-09.30

Lördag-Söndag och helgdag 07.30-10.00

Lucy´s Diner

Välkommen till restaurangen som är inredd som en klassisk amerikansk diner från 50-talet. Här serveras hem­la­gad mat i rejäla por­tioner. Lunchtid på vardagar kan du beställa dagens lunch. 


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 11:00


Barn

Två barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med betalande vuxen i befintlig möblering. Kom ihåg att inkludera barnen i din bokning.


Husdjur

Husdjur ej tillåtna.


Parkering

Stor fri parkering utanför hotellet. Här finns även laddstolpar från Tesla.


Övriga tjänster

 • Frukostbuffé ingår
 • Lounge/bar
 • Sen utcheckning tillgänglig
 • Skoputsmaskin
 • Konferenslokaler
 • Fri parkering
Best Western Dahls Gym

Gym

Du som vill träna under din vistelse är välkomna till hotellets gym. Här finns motionscykel, löpband, kettlebells, hantlar, gummiband med mera. 

Best Western Dahls Sauna

Bastu

Unna dig en stund i hotellets avkopplande bastu med bänkar i två nivåer. Här finns dusch och relaxrum där du kan du slappna av efter en intensiv dag.

Möten & Konferens

44

Hotellrum

2

Mötesrum

70

Biosittning

Hotellets konferenslokaler är komplett utrustade för att ni ska kunna genomföra en optimal konferens eller större affärsmöte.

Frukt, vatten, kaffe och te ingår alltid.

Hotellet arrangerar fika, lunch och middag på hotellet, enligt era önskemål.

Konferensbokning

E-post: info@dahlshotell.se

Telefon: 046-285 24 00

 • Stora rummet

  Number of personsMax 70 gäster
  Area95 m2

  Ett stort konferensrum med härligt ljusinsläpp. Perfekt för det större mötet.

 • Lilla rummet

  Number of personsMax 12 gäster
  Area25 m2

  Ljust och luftigt konferensrum med styrelsesittning.

Varför Sure Hotel by Best Western?

Personliga och prisvärda hotell där du får ett trevligt boende och en bekväm övernattning.