Hotell i Kalmar
  • 1 Natt

Uppdatera

Hotell i Kalmar

Med sin långa och spännande historia, en mysig stadsmiljö och ett bra läge på den svenska lilla kusten, är Kalmar ett idealiskt val för din vistelse i södra Sverige. Här finns det erbjudanden för hela familjen, och om det är den vackra naturen och lusten efter avkoppling i vackra omgivningar som lockar eller fascineras av det förflutna och arkitektoniska sevärdheter i staden, blir du inte besviken.

Ikon föreställande resväska från title I DAMLäs mer om Kalmar

Hotell i Kalmar och upplev södra Sverige

Kalmar är den plats du väljer när du vill ha lite av allt och du vill inte sakna den svenska naturen till förmån för de historiska stadspromenaderna - eller vice versa! Tack vare en välutbyggd infrastruktur och bra möjligheter till dagsutflykter i området kan man se fram emot en vistelse som enkelt kan innehålla både djupa skogar, äkta svenska skärgården, besök på gamla slott och välbefinnande när du bor på vårt hotell i Kalmar.

Var hittar du det bästa hotellet i Kalmar?

Oavsett om du vill ha hotellupplevelsen i en klassisk miljö eller budget, hittar du det bästa Kalmar-hotellet här på Best Western.

Till exempel, välj det prisvärda Frimurare-hotellet från vår Sure Hotel Collection, och inte långt ifrån erbjuder det 4-stjärniga Kalmarsund Hotel boende i trevliga omgivningar. Kalmarsund Hotell ingår i Best Western Plus-serien, där det finns lite mer för detaljerna, både när det gäller inredning och service. Dessutom finns det möjlighet till gruppbokningar för företag och paket för hela familjen, och med lojalitetsprogrammet Best Western Rewards kan du tjäna poäng som kan omvandlas till uppgraderingar, fria nätter och mycket mer..

Från hotellet i Kalmar och till sevärdheterna

Ett besök i den historiska staden bör innehålla en resa till Kalmar slott. Stadens landmärken går tillbaka till 1200-talet, och för dem som är historiskt intresserade är slottet naturligtvis väldigt spännande. Här undertecknade Danmarks drottning Margrethe I 1397 dokumentet som sammanställde Danmark, Sverige och Norge i den så kallade Kalmarunionen, som hölls fram till 1523.

Stadens stora katedral i barockstil är värt ett besök, och om du vill uppleva en annan av stadens arkitektoniska landmärken, den 6 km långa Ölandsbro som förbinder ön med samma namn med fastlandet, är också ett måste.

Den svenska skärgården är definitivt inte att missa under sommarmånaderna. Små som stora båtar seglar mellan steniga öar, solvarma klippor bjuder in för umgänge med familj och vänner. Med Kalmar som utgångspunk är det också lätt att ta en tur längs kusten till UNESCO-listade Karlskrona. Vill du ha fler tips, ta en titt på vår lista nedan.


Ikon föreställande en karta med kartmarkör BBSaker att göra i Kalmar
  • Utforska det kungliga skeppet Kronan, som är hem för Kalmar Läns Museum
  • Upplev Kalmars historiska byggnader, som katedralen och Domkyrkan
  • Ta barnen till Leos Lekland
  • Utställningen “En värld av dinosaurier" är Europas största
  • Besök Glasriket där det tillverkats munblåst glas sedan 1742
  • Shoppa på Kvarnholmen eller i någon av galleriorna eller shoppingcenter

Boka ditt hotell i Kalmar idag!

Boka bästa hotellen i Kalmar

Filter
 Filter
Filter


Best Western

41.4 mi / 66.7 km

4.4/5
2023  Recensioner
se

SEK

1195.00

Välj rum

Best Western Plus

0.2 mi / 0.3 km

4.3/5
1886  Recensioner
se

Best Western

41.7 mi / 67.1 km

4.0/5
545  Recensioner
se

SEK

995.00

Välj rum

Sure Hotel Collection

0.2 mi / 0.3 km

4.1/5
165  Recensioner
se

SEK

0.00

Välj rum

Sure Hotel Collection

45.5 mi / 73.2 km

3.7/5
80  Recensioner
se

Menu

 Svenska
Menu