Hotell i Karlstad
  • 1 Natt

Uppdatera

Hotell i Karlstad

Karlstad erbjuder massor av utomhusaktiviteter, aktiviteter för den kulturintresserade och för den som vill shoppa. Oavsett om du besöker staden under sommaren eller på vintern, ensam eller med hela familjen är det viktigt att välja rätt boende. När du väljer ett hotell i Karlstad på Best Western kan du se fram emot en vistelse med komfort, service, ett bra läge och med de bästa förutsättningarna för att uppleva mycket under din resa. Som medlem av Best Western Rewards har du också möjlighet att tjäna poäng på din vistelse som kan omvandlas till uppgraderingar och bonusnätter.

Ikon föreställande resväska från title I DAMLäs mer om Karlstad

Boka det bästa i Karlstad hotell

Best Western är det självklara valet när du ska bo i Karlstad. Här är något för varje budget, och om du vill ha en gruppbokning för ett större företag eller hotellpaket, finns alla möjligheter hos oss. Bara 2 km öster om centrum hittar du det mysiga Gustaf Fröding Hotell och Konferens, vilket är ett idealiskt val om du reser med bil.

Massor av alternativ med hotell i Karlstad

Om du vill ha ett billigare hotell i Karlstad är Savoy Karlstad ett bra alternativ. Hotellet är en del av Sure Hotel by Best Western, där fokus ligger på väsentliga förutsättningar för en bra vistelse, samtidigt som du skapar rum i reskassan för ännu fler upplevelser. Savoy Karlstad ligger ett stenkast från Karlstads centralstation och det är ett bra val om du reser med tåg och/eller vill bo nära shopping och restauranger i stadens centrum.

Sevärdheter

Med ett utmärkt läge på norra sidan av Sveriges största sjö Vänern är Karlstad en riktigt bra stad för dagsturer och aktiviteter utomhus. Här finns gott om badplatser i närhet till city och Karlstads skärgård bjuder på mycket vacker natur. På vintern finns möjlighet att åka långfärdsskridskor och längdskidor. Det är inte bara den stora sjön som lockar besökare till området. Det finns även gott om kultur och historia att uppleva.

Värmlands Museum är ett bra ställe att börja om du vill veta mer om områdets historia och utveckling. Bara fem mil norr om Karlstad ligger Mårbacka, gården där Selma Lagerlöf växte upp och sedan köpte tillbaka efter att hon vunnit Nobelpriset i litteratur år 1909. Gården ligger mycket vackert vid sjön Fryken och det finns roliga aktiviteter både för vuxna och barn.

Karlstad erbjuder ännu fler saker att hitta på, här ger vi dig lite extra inspiration


Ikon föreställande en karta med kartmarkör BBSaker att göra i Karlstad
  • Besök museet Sandgrund, där konstnären Lars Lerins verk står utställda
  • Njut av nöjen och djurparken i Mariebergsskogen
  • Gå på hockeymatch och se Färjestad BK i hockeytokiga Karlstad
  • Ta en trevlig picknick i den vackra Stadsträdgården
  • Handla souvenirer till vänner och familj i Karlstad centrum
  • Besök Alsters Herrgård, där poeten Gustaf Fröding bodde

Bästa hotellen i Karlstad

Filter
 Filter
Filter


Best Western

0.8 mi / 1.2 km

4.2/5
2633  Recensioner
se

Sure Hotel Collection

35.9 mi / 57.8 km

4.2/5
871  Recensioner
se

SEK

1345.00

Välj rum

Best Western

1.7 mi / 2.7 km

4.0/5
423  Recensioner
se

Sure Hotel Collection

37.4 mi / 60.2 km

4.2/5
110  Recensioner
se

Sure Hotel

38.4 mi / 61.8 km

3.8/5
74  Recensioner
se

Menu

 Svenska
Menu