Hotell i Linköping
  • 1 Natt

Uppdatera

Hotell i Linköping

Linköping är en riktig pärla i södra Sverige, belägen på Östgötaslätten. Staden med sina 160.000 invånare är tillräckligt stor för att få liv och rörelse men tillräckligt liten för att uppleva lugnet av den charmiga universitetsstaden. Det finns goda möjligheter till en aktiv semester och dagsutflykter till Vättern eller den svenska skärgården som ligger ca 6 mil österut. Kultur, stad, sport, natur eller bara ren avkoppling? När du väljer att bo på ett av våra hotell i Linköping, har du en bra utgångspunkt för att uppleva lite av allt.

Ikon föreställande resväska från title I DAMLäs mer om Linköping

Fördelarna med att välja hotell i Linköping

Även om dagarna kan vara upptagna och fyllda med aktiviteter när du reser, är det viktigt att du har en stabil bas. Ett bra alternativ för det är Best Westerns hotell i Linköping, som ligger nära konserthus och kongress, och inom bekvämt gångavstånd från restauranger, affärer och attraktioner, inklusive katedralen och de charmiga husen i gamla delen av Linköping.

Oavsett om du letar efter ett familjehotell med fokus på barnen, ett hotellpaket för den större gruppen eller lugn och ro med din partner är Best Western Hotell i Linköping det självklara valet. Fråga oss på hotellet för mer information om våra hotellpaket eller erbjudanden. Ett annat alternativ kan vara det personliga Hotel Stångå i vår Sure-serie, som ligger nära både järnvägsstationen och flygplatsen.

Det finns också möjlighet att utnyttja Best Westerns lojalitetsprogram när du bor på något av våra hotell. Här kan du samla poäng i samband med vistelsen som sedan kan omvandlas till uppgraderingar eller fria hotellnätter var du vill i världen.

Hitta det bästa hotellet i Linköping

Genom att utgå från vad du vill se och uppleva under din vistelse, är det enklare att välja vilket hotell som passar dig bäst. Om du snabbt blir rastlös och vill ha fart och fläkt finns det en hel del att aktivera sig med. Om du gillar stadspuls har Linköping gott om butiker, cafeer och restauranger. Om du gillar natur kan du testa kajakpaddling genom Stångån och Göta Kanal, vandra längs den 19 km långa Östgötaleden, eller ge dig ut på en cykeltur i eller utanför stan. Om du är ute efter kulturella upplevelser kan du åka på en historisk resa och besöka de många slotten i området, museer, kyrkor och trädgårdsföreningen.

Har vi lockat dig nog för ett besök i hjärtat av Sverige? Låt oss vara ditt nästa val av hotell i Linköping!


Ikon föreställande en karta med kartmarkör BBSaker att göra i Linköping
  • Besök något av de många slott och herresäten  i området, tex Linköpings slott från 1100-talet
  • Öva på swingen på Linköpings golfbanor
  • Ta med barnen till friluftsmuseet Gamla Linköping
  • Utforska din nyfikenhet på Östergötlands museum eller Slotts- & Domkyrkomuseum
  • Dra nytta av några av de många utomhus aktiviteterna på Vreta Skicenter eller Linköpings Wake Park

Filter
 Filter
Filter


Sure Hotel

23.9 mi / 38.4 km

3.9/5
81  Recensioner Verified
se

Sure Hotel

0.4 mi / 0.6 km

3.5/5
103  Recensioner Verified
se

Best Western

0.3 mi / 0.5 km

4.2/5
1789  Recensioner Verified
se

Best Western

22.9 mi / 36.9 km

4.0/5
955  Recensioner Verified
se

Best Western

35.1 mi / 56.4 km

4.2/5
581  Recensioner Verified
se

Best Western

45.7 mi / 73.5 km

4.3/5
1666  Recensioner Verified
se

Best Western

23.7 mi / 38.2 km

4.2/5
1329  Recensioner Verified
se

Best Western

41.6 mi / 66.9 km

4.2/5
947  Recensioner Verified
se

SEK

1125.00

Välj rum

Menu

 Svenska
Menu