Hotell i Örebro
Minimera
  • 1 Natt

Uppdatera

Hotell i Örebro

Oavsett om du planerar en weekendresa eller en längre semester är boendet viktigt. Best Westerns hotell i Örebro är ett bra alternativ och oavsett vilket av våra hotell du än väljer så kan du vara säker på att alltid mötas av god service och flexibelt mottagande anpassat efter dina önskemål. Pris och komfort är viktigt och det är just vad du får hos oss. På Best Westerns Hotell i Örebro blir du väl omhändertagen i härliga ombonade rum och lokaler och du serveras en härlig god frukost varje morgon - allt till förmånliga priser. Ta gärna del av våra erbjudanden i vårt lojalitetsprogram.

Ikon föreställande resväska från title I DAMLäs mer om Örebro

Boka bästa hotell i Örebro idag

Best Western har 3 hotell i Örebro. I norra delen Vivalla, ligger Best Western Eurostop Örebro och erbjuder ett utmärkt läge precis vid motorvägen, perfekt för dig som är på genomresa.

Våra övriga hotell i Örebro

Om du vill ha ett mer centralt läge, kan det vara fördelaktigt att välja ett av stadens två city hotell som ingår i Best Western Sure Hotel, nämligen Livin Station och Livin City, som båda ligger på gångavstånd till restauranger, shopping, den gamla delen av staden och det trevliga området runt Svartån.

Det finns många alternativ att välja mellan när det är dags att boka hotell i Örebro, men en sak är säker: Oavsett om du letar efter ett barnvänligt  familjehotell där det finns utrymme för hela familjen, om du vill boka ett komplett hotellpaket för att åka med dina vänner eller om du bara vill ha en rolig och romantisk semester med din partner, har Best Western-kedjan något för dig. Hör dig för på vårt hotell i Lund!

Sevärdheter - fråga mer på Best Western hotell i Lund 

Örebro ligger precis intill Hjälmarens västra strand i Närke och är den perfekta utgångspunkten för resor runtom i landet, endast 200 km från Stockholm, 330 km från Oslo och 280 km från Göteborg.

Örebro har flera vackra och välbevarade byggnader, inklusive den vackra gamla fästningen, Örebro slott, som är en av stadens sevärdheter. Dessutom har du härlig natur och parker precis runt hörnet. Stadsträdgården, Slottsparken och Drottningparken är bara några exempel på ställen där du kan koppla av i härlig parkmiljö. Ett stenkast från parkerna ligger Wadköping friluftsmuseum.

För barnfamiljen kan ett badäventyr på Gustavsvik vara lockande. Badanläggningen har öppet året runt och har både inomhus- och utomhusbassänger. Kasta er ut från några av Sveriges häftigaste vattenrutschbanor. Best Westerns Hotell Örebro ligger endast några minuters bilkörning därifrån.

Ca 50 km söder om Örebro ligger Tivedens National Park. Här finns långa vandringsleder, sjöar, grottor och stora klippblock. Om du bara vill ha lugn och ro, finns det också bra möjligheter till detta, det finns flera grillplatser och stränder runtom i parken.

Vi ser fram emot att välkomna dig till hjärtat av Sverige!


Ikon föreställande en karta med kartmarkör BBSaker att göra i Örebro

  • Besök Örebro slott

  • Bada i Gustavsvik

  • Vandra i Tivedens park

  • Besök Wadköping Friluftsmuseum

  • OpenART är ett årligt återkommande evenemang för samtidskonst

Boka bästa hotellen i Örebro

Filter
 Filter
FilterBest Western

29.3 mi / 47.2 km

se

SEK

1030.00

Välj rum

Best Western

40.2 mi / 64.7 km

se

SEK

1012.00

Välj rum

Best Western

1.6 mi / 2.6 km

se

SEK

760.00

Välj rum

Sure Hotel

46.0 mi / 74.1 km

se

SEK

796.00

Välj rum

Best Western

46.2 mi / 74.3 km

se

SEK

636.00

Välj rum

Best Western

31.6 mi / 50.9 km

se

SEK

940.00

Välj rum

Sure Hotel Collection

17.9 mi / 28.8 km

se

SEK

1071.00

Välj rum

Menu

 Svenska
Menu