Funnys Äventyr Familjepaket

Bo med familjen på Best Western Malmö Arena Hotel och besök Funnys Äventyr. Pris från 1840 kr för 1 natt.

Boka en mysig minisemester för familjen! Bo på Best Western Malmö Arena Hotel och besök Funnys Äventyr - Sveriges senaste kulturhus för barn. Här kliver ni in en värld av sagor, med Pettson & Findus, Mumin och Alfons Åberg. Ta en åktur i den magiska sagokarusellen och se mysiga teaterföreställningar innan ni åker tillbaka till hotellet. Där kan ni äta en god middag och njuta av utsikten från Malmös största skybar. På morgonen serveras en riklig frukostbuffé, inklusive pannkakor. På hotellet hittar ni också ett fantasieggande lekrum för barnen, ett litet smakprov av Funnys värld.

I paketet ingår:

  • Parkeringsplats vid hotellet

  • Frukostbuffé

  • Biljett Funnys Äventyr (detta är din entrébiljett)

Pris och bokning:

Prisexempel: 2 vuxna & 2 barn (upp till 12 år) från 1840 kr.

Boka via tlf. +46 40 642 04 00 eller skicka ett mail till reservation@malmoarenahotel.com och uppge ”FUNNYS ÄVENTYRS FAMILJEPAKET”

Praktisk info:

För dig som kör bil ingår parkering vid hotellet i paketet. Från hotellet är det 300 m till Hyllie station och med buss därifrån tar det 5 minuter till Funnys Äventyr. Vid Funnys Äventyr, på Mobilia köpcenter, finns god tillgång till parkering (gratis i 5 timmar) om ni hellre vill köra dit.

Om Best Western Malmö Arena Hotel

Best Western Malmö Arena Hotel är ett familjeägt och färgrikt destinationshotell på bästa läge i Malmö Hyllie, endast 12 minuter från Köpenhamns flygplats. Med sina 395 rum är det Malmös näst största hotell. Här njuter du av en god natts sömn, kökets genuina mathantverk och en enastående utsikt från Skybaren.