Minimera
  • 0 Nätter

Uppdatera

Välkommen till Best Western Hotels & Resorts


OBOS medlemsavtal med Best Western Hotels & Resorts

Som medlem i OBOS får du 20% rabatt på alla våra hotell i Skandinavien, Baltikum och Polen, oavsett när du önskar bo! Sök efter hotell överst på denna sida och välj prisalternativet Nordic Business Diamond när du funnit ditt drömhotell. När du checkar in måste du kunna legitimera att du är OBOS-medlem genom att visa ditt medlemskort i receptionen.


Önskar du boka hotell utanför Skandinavien, Baltikum och Polen?

Klicka här för 10% internationellt avtal

Känn dig som hemma!

Vi vill att du ska känna dig som hemma och därför är frukost alltid inkluderat när du bor hos oss. På många av våra hotell i Skandinavien kan du också ta med dig dina fyrbenta familjemedlemmar mot ett litet tillägg. Ta isåfall direkt kontakt med hotellet du önskar bo på. Detta gäller även om du har behov av parkering - de flesta av våra hotell erbjuder olika typer av parkering för dig som är i farten! 

Best Western Rewards

Om du blir medlem i vårt prisvinnande lojalitetsprogram Best Western Rewards kan du tjäna poäng medan du sover. När du vaknar har du kanske tillräckligt med poäng för en frinatt, som kan användas på ett av våra 4500 hotell i världen. Om du vill kan du också tjäna SAS Eurobonuspoäng på flera av våra hotell, eller poäng från andra flygbolag som vi samarbetar med.

Tjänade poäng användas på frinätter världen över, presentkort hos våra partners, Best Western Travel Card (vårt eget presentkort) och mycket mer. Bäst av allt? Poängen går aldrig ut och du kan nyttja dem precis när du vill. 

Om Best Western Hotels & Resorts:

Best Western Hotels & Resorts är en av världens största hotellkedjor med fler än 4500 privatägda hotell i över 100 länder. I Skandinavien har vi 150 hotell i över 100 olika städer och eftersom de är privatägda och drivs självständigt är de lika olika överallt. Därför kan du vara säker på att hitta ett hotell som passar just dig.


Kom ihåg att du måste vara medlem i OBOS för nyttja detta erbjudande. Inte medlem i OBOS? Klicka här för medlemsregistreringMenu

 Svenska
Menu