Best Western i din mobil

Lägg till bestwestern.se i din mobil

För dig som enkelt vill kunna söka och boka din nästa resa i mobilen rekommenderar vi att du sparar ned www.bestwestern.se på din mobil som en favorit på din hemskärm. Här nedan är en kort instruktion på hur du lägger till vår svenska hemsida i din iphone. Självklart fungerar det även att lägga till undersidor på bestwestern.se genom att följa intruktionerna i filmen, det enda du gör är att gå till den specifika sida du vill lägga till på din hemskärm från början.

 

Best Western To Go

Med Best Western To Go som är vår app hittar och bokar du snabbt och enkelt våra hotell runt om i världen. Du kan också enkelt spara och dela med dig av dina reseupplevelser till familj och vänner direkt via email, facebook eller överföring mellan två telefoner. Best Western To Go applikationen finns anpassad både för android, iphone samt ipad.

När du har laddat ner applikationen via någon av länkarna nedan klickar du bara på Best Western Hotel & Resorts logon så visas din position och närmaste Best Western hotell automatiskt. Förutom att visa våra hotell har applikationen även många andra funktioner som kan vara till glädje under resan både när det gäller affärs- eller privatresa.

Är du på väg till en annan stad?
Sök på stad så visas närmaste Best Western hotell. Underlätta ditt resande genom att innan resan lägga in favoritplatser och adresser för möten med vänner eller affärsbekanta.

Kort beskrivning av appen

  • Hitta och boka Best Western hotell
  • Spara favoritställen innan och under resan
  • Lägg till egna foton kopplat till favoritställen
  • Kategorisera dina favoritställen
  • Dela med dig av dina anteckningar och foton till vänner
    och familj via email, facebook eller via iPhone till iPhone överföring
  • OBS! Appen är på engelska, franska, tyska, italienska och spanska

 

Best western- apple button
Best western- google button

Menu

 Svenska
Menu