Boka bonusnatt

En bonusnatt är en hotellnatt som du bokar och betalar med dina intjänade poäng. Du kan använda dina poäng till bonusnätter på alla våra hotell runt om i världen. Priset i poäng för en bonusnatt varierar mellan 5 000-70 000.

Så bokar du en bonusnatt

  • Logga in

  • Sök på ditt hotell med alternativet ”Bonusnatt” ifyllt.

  • Tryck på "Boka Bonusnatt".

  • Nu ser du kostnaden i poäng och bokar sedan som vanligt.

Poängen för din bonusnatt kommer att dras från ditt medlemskonto direkt vid bokningstillfället, därför behöver det finnas tillräckligt med poäng på ditt konto redan vid bokningen. För vissa hotell dras poängen i samband med vistelsen.

Du kan även boka din bonusnatt via vår medlemsservice: 020-88 15 41.

Det här gäller vid uttag av bonusnatt

En bonusnatt innebär boende i ett standard dubbelrum för två personer inklusive frukost.* Vissa hotell kan erbjuda andra rumstyper men då krävs ett högre antal poäng.

Alla hotell har ett antal rum avsatta för bokningar av bonusnätter varje dag. Antalet rum är dock begränsat så om du vill vara säker på att få ett rum på ditt favorithotell är det bra om du är ute i god tid med din bokning. Populära hotell blir fullbokade ganska snabbt.

Vill du bo fler än 1 natt går det utmärkt att boka ytterligare nätter i anslutning till din bonusnatt och att dessa övriga nätter betalas på vanligt sätt.

En bonusnatt räknas som en kvalificerad vistelse och bidrar till det underlag som krävs för en uppgradering av medlemsnivån. *I länder utanför Skandinavien kan det vara så att frukost inte ingår.

Hur många poäng krävs för en bonusnatt?

Antalet poäng som krävs för att ta ut en bonusnatt varierar mellan 5 000-70 000 beroende på rumstyp, säsong, beläggning på hotellet vid aktuell tidpunkt samt typ av hotell och läge.

För att se hur många poäng som krävs för en bonusnatt på ditt favorithotell gör du så här:

  • Logga in

  • Sök på ditt hotell med alternativet ”Bonusnatt” ifyllt.

  • Tryck på "Boka Bonusnatt".

Nu kommer du att få upp hur många poäng som krävs för en bonusnatt på valt datum och hotell.