Aiden - Stay fresh

En ny generation hotell för den smarta och informerade gästen som söker bekvämlighet och effektiva lösningar under resan.

Njut av flexibel självincheckning, häng i någon av våra myshörnor eller utmana din vän på en runda i spelområdet. Skulle du hellre bingea? Självklart går det att streama din favoritserie direkt från din telefon till TV:n i ditt rum. Mer den aktiva typen? Gå till gymmet. På Aiden går allt bra.

Öppen

Vi älskar att testa och lära oss om nya saker. Vi är nyfikna på allt från den senaste tekniken till ny innovation som kan förbättra din kundupplevelse. Vi är öppna och välkomnar alla.

Läs mer

Livlig

Vi är hängivna, men tar oss inte själva på för stort allvar. Livet handlar om att ha kul tillsammans. Vi gillar när saker händer och tycker att livet är bättre när alla kan vara med på det roliga.

Pratsam

Vi gillar att prata och vi är lite extroverta. Men det handlar inte om vad vi har att säga, utan om hur vi kan lära oss mer om dig för att göra din vistelse hos oss ännu bättre. Det ska vara lätt att komma till oss.

Medveten

Vi är informerade och medvetna. Inte bara om det senaste, de bästa restaurangerna och aktiviteterna, men också om världen omkring oss och hur vi tillsammans kan ta hand om den. Därför uppmuntrar vi alltid våra gäster att handla som vi gör. Med medvetenhet och respekt för klimatet.