icon
icon
icon
icon

WorldHotels

WorldHotels är en samling oberoende hotell som erbjuder unika upplevelser för resenärer som söker exklusivt boende och personlig service.

Från och med 2019 ingår den exklusiva hotellkedjan WorldHotels i samma koncern som Best Western Hotels & Resorts. WorldHotels är en hotellkedja bestående av 4- och 5-stjärniga hotell runt om i världen, från New York till Seoul. Precis som inom Best Western Hotels & Resorts, ägs och drivs hotellen av privata ägare genom franchisesamarbeten.

Det här ger dig som medlem i Best Western Rewards ännu större valmöjligheter när du ska boka hotell. Du kan nu även tjäna poäng och få dina medlemsförmåner på de hotell som är anslutna till WorldHotels Rewards.

WorldHotels Crafted

När lagom inte är bäst väljer du WorldHotels Crafted. En ny generation av lifestyle-hotell för dig som letar kreativitet och upplevelser utöver det vanliga. Selfie-vänligt, med andra ord.

Se våra Crafted-hotell icon

Medlemserbjudande på WorldHotels

Tjäna 5000 bonuspoäng på WorldHotels

Bo två nätter på något av våra WorldHotels och tjäna 5000 bonuspoäng!

Gäller mellan 18 september - 20 november 2023, endast WorldHotels hotell. Du behöver registrera dig för erbjudandet innan din vistelse.

Läs mer icon