Aiden by Best Western Trondheim Airport

Prisvänligt flygplatshotell med teknologiska lösningar, intill fjorden

Nere vid fjorden i Stjørdal ligger flygplatshotellet Aiden by Best Western Trondheim. Förutom närheten till Trondheims flygplats Værnes ligger hotellet nära företagsområdet i Stjørdal. Hotellets tekniska lösningar möjliggör självincheckning så att din vistelse blir så smidig som möjligt.

När du checkar in på Aiden, blir teknologi och smarta lösningar en natulig del av vistelsen. Här möts du av skandinavisk stil med ljusa färger och läckra färgkontraster. Incheckning är enkelt och smidigt med självincheckningautomater.  Du kan också prova hotellets hologramreceptionist – en ny teknologi som i dagsläget endast hittas på Aiden i Skandinavien. Hotellets värdar står även redo att hjälpa till, eller bara snickesnacka med dig. Inne på rummet kan du enkelt streama din favoritserie via Chromecast. På Aiden står värdskap och gästen i fokus. Hotellet har därför inte dedikerade receptionister, utan värdar som tar hand om dig under hela vistelsen. Oavsett om du behöver hjälp med incheckningen, är hungrig eller vill ta en pratstund i loungen. I omgivningen finns också ett anlagt friluftsområde, med vackra gångvägar längs fjorden. Hotellet är lämpligt för alla typer av gäster, oavsett om du har en tidig avgång, är på affärsresa eller är på fotbollscup.


Lounge med spelområde

När du kommer in på hotellet möts du av en rymlig och inbjudande lobby där gästerna bjuds på kaffe och te. Här finns också ett spelområde där du kan koppla av med en runda dart eller shuffleboard. I loungen kan du avnjuta ett glas vin eller öl efter en lång dag med jobb, resa eller sightseeing.


Service point och shop

På varje våning i hotellet finns en service point där du som bor på hotellet kan hämta kaffe, låna strykjärn och strykbräda, hämta en extra handduk med mera. Det finns också en lobbyshop där du kan köpa små nödvändigheter som hygienartiklar, snacks eller något gott att dricka. 


Gym och bastu

Om du gillar att hålla dig aktiv har hotellet ett eget gym och bastu tillgänglig för alla övernattande gäster, kostnadsfritt fram till 21:00.


Att göra i närområdet

Stjørdal ligger bara 40 minuter från Trondheim, där upplevelserna står på rad för dem som gillar det pulserande storstadslivet.


Vill du hellre ta det lugnt och njuta av småstadscharmen kan du stanna kvar i Stjørdal med omnejd. Lokalbefolkningen säger att ett besök på mikrorosteriet på Langøra är ett måste. Här köper man in orostade kaffebönor från de bästa kaffeodlingarna i världen. Varje böna är spårbar och etiskt behandlad, och rostas försiktigt för att bevara dess arom. Langøra har också butiksförsäljning på idylliska Hjelseng Gård. Besök även historiska Hegra fästning eller det fantastiska slottet Steinvikholmen som ”flyter” i Åsenfjorden. Nationalparkerna Skarvan och Roltdalen ligger endast en halvtimmes bilresa från hotellet.


Kundbetyg: 3,8/5 (622 omdömen)
Aiden by Best Western Trondheim Airport

Strandvegen 9, 7500 Stjordal

Telefon: +47 74400610

E-post: hello@trondheimairporthotel.com

Välj rum

Mat & Dryck

Free Full Hot Breakfast

Frukostbuffè är inkluderad

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på hotellet. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Serveras varje dag kl. 06:00–10:00.

Kjokken

Bar

I loungeområdet hittar du en barception där du kan slå dig ner med något gott i glaset.

Restaurant

Spiseområde

I hotellets restaurang serveras en riklig frukostbuffé som ger en god start på dagen.  På kvällen kan man köpa hotellets kvällsmat, ett gott och prisvärt alternativ där du kan ta så många portioner du vill. Kvällsmaten består av olika urval där du bland annat hittar varma rätter, sallader och något sött, för under 300 NOK per person. 


Kvällsmåltider serveras varje dag kl 18:00-21:00.


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 12:00


Barn

Barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med en betalande vuxen i befintlig möblering. Spjälsäng finns och kostar 150 NOK.


Husdjur

Husdjur är tillåtna mot en avgift på 400 NOK.


Miljøfyrtårn

Hotellet är miljömärkt med Miljøfyrtårn, Norges mest använda certifiering för företag som vill dokumentera sin miljöinsats och visa samhällsansvar.


Parkering

Hotellet har en stor gratis parkering utanför hotellet.


Övriga tjänster

  • Reception öppen 24 timmar
  • TIllgänglighetsanpassad parkering
  • Frukost ingår
  • Express-incheckning
  • Express-utcheckning
  • Fri parkering
  • Lounge/bar
Sauna

Bastu

Tillgänglig för alla övernattande gäster kostnadsfritt fram till 21:00.

Property amenity

Game zone

I hotellets spelområde kan du utmana en vän eller främling i shuffleboard, dart eller vilket annat spel som helst.

Möten & Konferens

126

Hotellrum

1

Mötesrum

40

Biosittning

Konferenslokalen har whiteboard, projektor, WiFi samt pennor och papper. Konferenslokalen har dessutom en solig balkong med havsutsikt.

  • Mötesrum

    Number of personsMax 40 gäster
    Area62 m2

    Konferenslokalen har whiteboard, projektor samt pennor och papper. Lokalen har också en solig balkong med havsutsikt.

Varför Aiden?

Aiden är en ny generation av prisvärda hotell med lekfulla detaljer, där tekniska lösningar står i fokus. Här finns det du behöver för en bekväm vistelse.