Best Western Hotel Svava

Information

Erbjudande! Checka in två personer för 795 kr/natt! Använd kod "DEAL24"!

Cityhotell i hjärtat av Uppsala

I kvarteret Svava i centrala Uppsala hittar du Best Western Hotel Svava. Här välkomnas du till ett modernt inrett hotell i ett område med anor från 1800-talet. Hotellet har ett utmärkt läge i centrum med närhet till tågstationen.

Moderna rum

Här övernattar du i välplanerade och smakfullt inredda rum med neutrala färger som skänker lugn och ro. Du kan välja att bo antingen i ett enkelrum, dubbelrum, familjerum eller en extra rymlig studio. Hotellet har totalt 128 rum som alla har fönster och ett härligt ljusinsläpp.


Frukostmatsal, bar och konferensrum

I hotellets mysiga frukostmatsal dukas det varje dag upp en härlig buffé för dig som gäst. Under dagen kan du också ta en kaffe eller något enklare att äta i lobbybaren. Framåt kvällen serveras också vin och öl. Lobbyn är ett utmärkt ställe att avsluta det sista jobbet på men vill du kunna stänga om dig och ha ett mer formellt möte finns också möjlighet att hyra hotellets konferensrum.


Uppsala

Tätorten Uppsala är en historiskt intressant stad på flera sätt. Sedan år 1164 är Uppsala med sitt ärkebiskopssäte Sveriges kyrkliga centrum och som turist i staden får du inte missa att besöka Uppsala domkyrka som är en av stadens främsta sevärdheter. Dessutom har Uppsala också det äldsta sätet för högre utbildning i Norden, nämligen Uppsala universitet. Uppland är vidare en av landets rikaste regioner när det kommer till fornminnen från vikingatiden och Uppsala bjuder på flera museer som visar unika originalfynd från epoken.

Kundbetyg: 4,2/5 (2 144 omdömen)
Best Western Hotel Svava

Bangårdsgatan 24, 751 44 Uppsala

Telefon: +46 18 130030

E-post: info@hotelsvava.se

Lobby

Galleri Zeitgeist

När du besöker Best Western Hotel Svava kommer du upptäcka att det hänger nyskapande konst i hotellets lobby. Konsten kommer från Galleri Zeitgeist som samarbetar med cirka 400 konstnärer runt om i Sverige. Zeitgeist verkar för att synliggöra konstnärerna och visar deras alster på platser där det finns en genomströmning av människor – såsom på hotell. På bilden ser du en del av Imaginary Nature av Carina Flow.

Välj rum

Erbjudanden

Checka in för 795 kr / natt

Vilket pangerbjudande va? Passa på att ta en weekend, minivacay eller resa till Uppsala över sportlovet eller påsklovet till detta superpris!

Använd bokningskoden

Klicka på knappen så hamnar bokningskoden i sökrutan:

Mat & Dryck

DSC

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på Best Western Hotel Svava. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Lobby

Lobbybar

På hotellet finns en trevlig lobbybar där du kan slå dig ned i sköna fåtöljer med en kaffe, ett glas vin eller en öl. Baren erbjuder också en enklare meny. Här kan du luta dig tillbaka med kollegorna efter jobbet eller efter en dag på stan.


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:30

Utcheckning: kl. 12:00


Barn

Två barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med betalande vuxen i befintlig möblering.


Husdjur

Husdjur tillåtna på ett av våningsplanen mot en avgift om 100 sek per husdjur och natt.


Green Key

Hotellet är miljömärkt med Green Key, en internationell miljömärkning inom besöksnäringen.


Parkering

Hotellet erbjuder parkering i Svava parkeringsgarage på Dragarbrunnsgatan 52, i samarbete med Aimo Park. Köp din biljett i hotellreceptionen.


Övriga tjänster

  • Tillgänglighetsanpassade faciliteter
  • Frukostbuffé ingår
  • Kemtvätt
  • Receptionen är öppen 07.00 - 22.30
  • Ismaskin
  • Lounge/bar
  • Värdeskåp

Möten & Konferens

Hotellet erbjuder ett mötesrum som består av två delar. Den ena delen har ett bord med stolar och den andra delen är mer som ett vardagsrum med en soffgrupp där ni kan ta pauser under mötet.

Konferensbokning

E-post: info@hotelsvava.se

Telefon: +46 18 130030

  • Mötesrum

    Number of personsMax 8 gäster
    Area30 m2

    En ljus och härlig lokal som har utsikt över Uppsala centralstation. Här kan ni både hålla möten och mindre konferenser eller ta en fördrink i loungedelen.

Varför Best Western?

Best Western är stommen i vårt hotellandskap. Tre- eller fyrstjärniga hotell, lika olika överallt.