Hotel Vasa, Sure Hotel Collection by Best Western

Anrikt hotell i centrala Göteborg

Hotel Vasa, Sure Hotel Collection by Best Western är ett hotell i klassisk stil med en varm och vänlig atmosfär. Hotellet är beläget i Vasastan i centrala Göteborg i en vacker byggnad som använts för hotellverksamhet sedan slutet av 1800-talet. Här bor du i unikt inredda rum och har möjlighet att avsluta dagen med en frasig våffla.

Unikt inredda rum
Hotellet erbjuder 51 olika rum för alla resenärer och tillfällen. Här finns allt från enkel-, dubbel- och familjerum till minisviter. Rummen håller god standard och är olika i form, färg och storlek. Inredningen präglas av klassiska inslag såsom fiskbensparkett och vacker takstuckatur. Flera av rummen erbjuder dessutom en härlig jacuzzi.

Frukostbuffé, våfflor och bastu

När du bor på detta hotell ingår varje morgon en välsmakande frukostbuffé som intas i hotellets mysiga frukostmatsal. Frukosten består av både varma och kalla inslag med bröd, pålägg, äggröra och mycket mer. Därutöver finns alltid gratis kaffe och fika för dig som hotellgäst. Framåt kvällen kan du dessutom grädda egna våfflor och avnjuta med olika tillbehör. Sist men inte minst har hotellet en bastu för dig som vill avsluta dagen med ett värmande bastubad.


I närområdet i Göteborg

Bara 300 meter från hotellet ligger området Haga som uppfördes under 1800-talet och är ett av Göteborgs mest ikoniska områden. Här finns många butiker, restauranger och caféer att upptäcka tillsammans med alla vackra byggnader. Du har heller inte långt till den välkända fiskekyrkan, eller feskekörka som den också kallas, som är Göteborgs huvudplats för försäljning av fisk och skaldjur. Om du vill upptäcka mer av Göteborgs natur och kultur har du även nära till Skansen Kronan som är en av stadens två huvudfästningar samt parken Slottskogen park och zoo där bland annat festivalen Way Out West hålls varje år.

Kundbetyg: 3,7/5 (138 omdömen)
Hotel Vasa, Sure Hotel Collection by Best Western

Viktoriagatan 6, 411 25 Göteborg

Telefon: +46 31173630

E-post: info@hotelvasa.se

Breakfast Area

Ett av Göteborgs äldsta hotell

Den byggnad som Hotel Vasa, Sure Hotel Collection by Best Western finns i har använts för hotellverksamhet ända sedan slutet av 1800-talet. Hotel Vasa, som på den tiden kallades för Missionshotellet, öppnade redan 1907 och räknas som ett av de första hotellen i Göteborg. Att hotellet har anor från tidigare sekel märks inte minst på den höga takhöjden, den vackra takstuckaturen och väggarna som pryds av både paneler och tapeter i äldre stil.

Välj rum

Mat & Dryck

Breakfast

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på Hotel Vasa, Sure Hotel Collection by Best Western. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Breakfast Room

Gratis våffelbuffé

Framåt kvällen mellan klockan 16–21 har du som hotellgäst möjlighet att grädda dina egna våfflor, helt utan kostnad. Perfekt om du blir lite hungrig innan middagen eller vill avsluta dagen med ett lyxigt kvällsmål!


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 12:00


Barn

Två barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med betalande vuxen i befintlig möblering. Kom ihåg att inkludera barnen i din bokning.


Husdjur

Husdjur ej tillåtna.


Green Key

Hotellet är miljömärkt med Green Key, en internationell miljömärkning inom besöksnäringen.


Parkering

Hotellet erbjuder parkering i närliggande garage mot en avgift om 200 sek/dygn. Det finns även allmänna parkeringar i närheten av hotellbyggnaden.


Övriga tjänster

 • Frukost ingår
 • Frukostbuffé ingår
 • Reception öppen 24 timmar
 • Express-utcheckning
 • Sen utcheckning tillgänglig
 • Värdeskåp
 • Skoputsmaskin
 • Wifi / fiber

Möten & Konferens

Hotellet erbjuder inga traditionella konferensrum men det går bra att hålla privata möten i biblioteket som är en del av hotellets frukostrum där det går att stänga om sig. Vid behov går det att möblera om borden.

  Varför Sure Hotel Collection by Best Western?

  En personlig hotellupplevelse, ett snyggt och bekvämt boende med charm. Prisvärda hotell med känsla för design.