icon

Sure Hotel by Best Western Trondheim Airport

Sure Trondheim rooom double

Hemtrevligt flygplatshotell med tekniska lösningar

Nere vid fjorden i Stjørdal ligger flygplatshotellet Sure Hotel by Best Western Trondheim. Förutom närheten till Trondheims flygplats Værnes ligger hotellet nära företagsområdet i Stjørdal. I omgivningen finns också ett anlagt friluftsområde, med vackra gångvägar längs fjorden. Hotellet är lämpligt för alla typer av gäster, oavsett om du har en tidig avgång, är på affärsresa eller är på fotbollscup. Hotellets tekniska lösningar möjliggör självincheckning så att din vistelse blir så smidig som möjligt. Hotellet har också en fantastisk terrass där du kan se ut över fjorden.

Rum och konferenslokal

Hotellet har 124 ljusa och trevliga rum med chromecast, så att du kan streama det du vill se på. Det finns också en konferenslokal med balkong och havsutsikt.


Restaurang och bar

I hotellrestaurangen serveras en riklig frukostbuffé som ger en bra start på dagen.  På kvällen kan du köpa hotellets middag, ett bra och prisvärt alternativ där du kan ta om så många gånger du vill. Middagen består av ett varierat utbud med bland annat varma rätter, sallader och något sött, för mindre än 300 NOK per person. Det finns även en lobbybar och en lobbybutik där du kan köpa diverse snacks och något gott att dricka.


Stjørdal

Stjørdal ligger bara 40 minuter från Trondheim, där upplevelserna står på rad för dem som gillar det pulserande storstadslivet. Vill du hellre ta det lugnt och njuta av småstadscharmen kan du stanna kvar i Stjørdal med omnejd. Lokalbefolkningen säger att ett besök på mikrorosteriet på Langøra är ett måste. Här köper man in orostade kaffebönor från de bästa kaffeodlingarna i världen. Varje böna är spårbar och etiskt behandlad, och rostas försiktigt för att bevara dess arom. Langøra har också butiksförsäljning på idylliska Hjelseng Gård. Besök även historiska Hegra fästning eller det fantastiska slottet Steinvikholmen som ”flyter” i Åsenfjorden. Nationalparkerna Skarvan och Roltdalen ligger endast en halvtimmes bilresa från hotellet.

Kundbetyg: 3,8/5 (694 omdömen)
Sure Hotel by Best Western Trondheim Airport

Strandvegen 9, 7500 Stjordal

Telefon: +47 74400610

E-post: hello@trondheimairporthotel.com

icon
Trondheim airport digital check in

Tekniska lösningar för en sömlös vistelse

På hotellet kan du enkelt checka in och ut med de snabba och enkla självbetjäningsplattorna. I lobbyn finns också en robot som med bara en knapptryckning gärna visar vägen.  I rummen kan du streama vad du vill via chromecast.

Välj rum

Mat & Dryck

Free Full Hot Breakfast

Frukost

Frukostbuffé

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på hotellet. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Serveras varje dag kl. 06.00–10.00


Sure Trondheim breakfast area

Middag

Middagen består av ett varierat utbud med bland annat varma rätter, sallader och något sött, för mindre än 300 NOK per person. Serveras varje dag kl. 18.00–21.00

Trondheim airport barception

Lobbybutik och bar

Här kan du köpa diverse snacks och något gott att dricka.


Bra att veta

icon
In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 12:00


icon
Barn

Barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med en betalande vuxen i befintlig möblering. Spjälsäng finns och kostar 150 NOK.


icon
Husdjur

Husdjur är tillåtna mot en avgift på 400 NOK.


icon
Miljøfyrtårn

Hotellet är miljömärkt med Miljøfyrtårn, Norges mest använda certifiering för företag som vill dokumentera sin miljöinsats och visa samhällsansvar.


icon
Parkering

Hotellet har en stor gratis parkering utanför hotellet.


Övriga tjänster

 • Frukostbuffé ingår
 • Lounge/bar
 • Express-incheckning
 • Express-utcheckning
 • TIllgänglighetsanpassad parkering
 • Fri parkering
 • Parkering
Sure Trondheim gym

Bastu och gym

Hotellet har eget gym och bastu, som övernattande gäster kan använda kostnadsfritt fram till kl. 21.00.

Möten & Konferens

icon

126

Hotellrum

icon

1

Mötesrum

icon

40

Biosittning

Konferenslokalen har whiteboard, projektor, WiFi samt pennor och papper. Konferenslokalen har dessutom en solig balkong med havsutsikt.

 • Sure Trondheim meeting room

  Mötesrum

  iconMax 40 gäster
  icon62 m2

  Konferenslokalen har whiteboard, projektor samt pennor och papper. Lokalen har också en solig balkong med havsutsikt.

icon

Varför Sure Hotel by Best Western?

Personliga och prisvärda hotell där du får ett trevligt boende och en bekväm övernattning.