Bergen Harbour Hotel, WorldHotels Crafted

Charmigt boutiquehotell i hjärtat av Bergen

Bergen Harbour Hotel är ett litet, charmigt och bekvämt boutiquehotell i hjärtat av Bergen – de flesta av stans sevärdheter ligger på bara några minuters gångavstånd. Fokus ligger på en personlig och genuin service. Allt är genomtänkt för att du ska få en minnesvärd vistelse och känna dig som hemma. Hotellets medarbetare har en stark lokal förankring och känner Bergen och Fjord-Norge bättre än de flesta. Välkommen till en hotellupplevelse med det där lilla extra!

Rum

Hotellet har 50 ljusa och inbjudande rum i olika rumskategorier. Rummen är utformade för att du ska få en så bekväm och avkopplande vistelse som möjligt.


Restaurang och bar 

Frukost serveras i hotellets mysiga gastropub Belgio. Frukostbuffén håller hög kvalitet och innehåller både varma och kalla rätter samt härligt baristakaffe. Belgio är Bergens enda belgiska ölbar och erbjuder ett stort urval av belgiska ölsorter. Hos Belgio kan du beställa goda asiatiska tapasrätter från kritikerrosade Soya Restaurant som ligger i samma byggnad som hotellet. Soya Restaurant serverar autentisk kinesisk mat till både lunch och middag. På sommaren serveras också hotellets frukostbuffé i Soya Restaurant.


Bergen – ”The Gateway to the fjords”

I Bergen är du nära naturen, men samtidigt en del av ett pulserande storstadsliv. I närheten av hotellet hittar du den kända Bryggen som finns upptagen på UNESCO:s världsarvslista.  Det tar bara ca 2 minuter att promenera till Bryggen. Precis närheten hittar du också Fisketorget. Hotellet ligger också bara några minuter från bergbanan Fløibanens station. Från stationen kan du ta bergbanan uppför fjället och turen tar bara 6 minuter. På toppen är utsikten helt spektakulär.

Bergen Harbour Hotel, WorldHotels Crafted

Finnegardsgaten 6, 5003 Bergen

Telefon: +47 55 300910

E-post: post@bergenharbourhotel.no

Bergen Harbour lobby interior details

En hotellupplevelse med det där lilla extra

Hotellet vill kunna erbjuda sina gäster det där lilla extra som gör vistelsen minnesvärd. Bland annat fri tillgång till träningscentret i Vikingahallen och fina rabatter på utvalda matställen i Bergen.

Välj rum

Mat & Dryck

Bergen Harbour bar

Frukost

Frukost serveras i hotellets mysiga gastropub Belgio. Frukostbuffén håller hög kvalitet och innehåller både varma och kalla rätter samt härligt baristakaffe.


Frukostservering 

Mån–fre: 07.00–09.30

Lör–sön: 07.30–10.30

Bergen Harbour breakfast area

Gatropub Belgio

Belgio är Bergens enda belgiska ölbar och erbjuder ett stort urval av belgiska ölsorter. Hos Belgio kan du beställa goda asiatiska tapasrätter från kritikerrosade Soya Restaurant som ligger i samma byggnad som hotellet.

Bergen Harbour Soya restaurant

Soya Restaurant

Soya Restaurant serverar autentisk kinesisk mat till både lunch och middag. På sommaren serveras också hotellets frukostbuffé i Soya Restaurant.


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 12:00


Barn

Ett barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med betalande vuxen i befintlig möblering. Kontakta hotellet om du behöver en babysäng eller extrasäng. Observera att det bara finns ett begränsat antal rum som har plats för extrasängar.


Husdjur

Husdjur är inte tillåtna.


Parkering

Hotellet har ingen egen parkering, men det finns flera parkeringsgarage i hotellets omedelbara närhet, till exempel Rosenkrantz Parkeringshus.


Övriga tjänster

  • Restaurang
  • Frukost ingår
  • Lounge/bar
  • Reception öppen 24 timmar
  • Ismaskin
  • Parkering vid hotellet
Bergen Harbour Superior King room view

Det där lilla extra för en minnesvärd vistelse

Hotellet vill kunna erbjuda sina gäster det där lilla extra som gör en vistelse minnesvärd. Som gäst på Bergen Harbour Hotel har du fri tillgång till gymmet i Vikinghallen som ligger på ca 8 minuters promenadavstånd från hotellet. Gästerna på hotellet får även fina rabatter på utvalda restauranger i Bergen.

Varför World Hotels Crafted?

Hotell som utöver förstklassig service erbjuder något unikt vad gäller arkitektur, design, konst eller musik.