Sure Hotel by Best Western Esplanade

Prisvärt boende i centrala Västerås

Välkommen till Sure Hotel by Best Western Esplanade! Här erbjuds du ett prisvärt boende mitt i Västerås stadskärna, idealiskt för affärsresenärer, par och familjer oavsett om vistelsen är kort eller lång.

Incheckning till hotellet sker på systerhotellet Best Western Plus Hotel Plaza, som ligger ett par minuters promenad (350m).


Rum att njuta av

Hotellet erbjuder mysiga rum där du enkelt kan känna dig som hemma. Det finns både dubbelrum i olika storlekar och rymliga familjerum med pentry och extra sovplats i form av bäddsoffa.


Relaxavdelning och matsal

Nerför trappan från entrén hittar du hotellets relaxavdelning där du som gäst har fri tillgång till både torr- och ångbastun. Dessutom finns bekväma vilstolar och soffor att luta sig tillbaka i. I hotellets matsal finns kaffebryggare, mikrovågsugnar, porslin och annat som behövs för att laga frukost eller andra måltider. Vill du köpa hotellfrukost, äta på restaurang eller gå på spa är du varmt välkommen till Best Western Plus Hotel Plaza som ligger 350 meter bort.


Aktiviteter i Västerås

I Västerås finns mycket att se och upptäcka för både vuxna och barn. För den historieintresserade finns till exempel Anundshög som är en av Sveriges främsta arkeologiska platser. Dessutom är vackra Västerås domkyrka väl värd ett besök. Om du är ute efter fler adrenalinhöjande aktiviteter får du inte missa äventyrsbadet Kokpunkten som erbjuder massor av spännande vattenattraktioner för hela familjen!

Kundbetyg: 3,5/5 (294 omdömen)
Sure Hotel by Best Western Esplanade

Domkyrkoesplanaden 2, Box 520, 721 09 Västerås

Telefon: +46 21 101200

E-post: info@esplanadevasteras.se

En funkistrappa från 50-talet

Sure Hotel by Best Western Esplanade är byggt under slutet av funkiseran år 1957 och bjuder på många fina tidsenliga detaljer. Bland annat är denna trapp med sin marmor och det typiska räcket ett vackert inslag som vittnar om byggnadens historia.

Välj rum

Mat & Dryck

matsalen

Matsal

På Sure Hotel by Best Western Esplanade finns ingen frukost- eller matservering, men det finns möjlighet att värma egen mat i hotellets matsal. Om du vill äta hotellfrukost är du välkommen till Best Western Plus Hotel Plaza som ligger 250 meter bort. Tillägg 125 kr/person


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 12:00


Barn

Två barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med betalande vuxen i befintlig möblering.


Husdjur

Husdjur tillåtna mot en avgift om 250 sek/vistelse.


Green Key

Hotellet är miljömärkt med Green Key, en internationell miljömärkning inom besöksnäringen.


Parkering

Hotellet har ett varmgarage med 18 platser och fyra parkeringsplatser utomhus för 125 sek/dygn. I området finns även kommunal parkering.


Övriga tjänster

  • Express-utcheckning
  • Tillgänglighetsanpassade faciliteter
  • Ismaskin
Bastu

Relaxavdelning

På detta hotell har du tillgång till en härlig relaxavdelning med soffor, vilstolar och två olika typer av bastu. Relaxavdelningen ligger en trappa ned från entréplan och handdukar finns att tillgå i omklädningsrummen.

Möten & Konferens

Hotellet har inga konferenslokaler men ligger nära både Best Western Plus Hotel Plaza och B26 som erbjuder lokaler för både små och stora grupper.

Konferensbokning

E-post: reservation@plazavasteras.se

Telefon: +46 21 – 10 10 10

    Varför Sure Hotel by Best Western?

    Personliga och prisvärda hotell där du får ett trevligt boende och en bekväm övernattning.