Best Western Hotel Royal

Litet men personligt hotell i Malmö

Varmt välkommen till Best Western Hotel Royal – ett mindre hotell med dubbelt så mycket känsla och familjär stämning. Här bor du bekvämt och bra i charmiga och personligt inredda rum. Hotellet har ett perfekt läge intill Malmös kanal, bara ett stenkast från alla restauranger och barer på det välkända Lilla Torg samt gångavstånd till Malmö centralstation.

Rum och sviter

Hotellet erbjuder 50 charmiga rum som passar både dig som reser på egen hand, med din partner eller med familjen.  Utöver standard- och superiorrum finns en unik svit där du minst sagt bor i en historisk miljö. Sviten ligger nämligen i ett av de två små hus som bevarats från tidigt 1500-tal varav det ena är ett av Malmös äldsta korsvirkeshus.


Frukost på innergården

När du bor på Best Western Hotel Royal kan du varje morgon avnjuta en härlig frukostbuffé i hotellets matsal. Om sommaren kan du dessutom ta med dig frukosten till hotellets innergård och dricka morgonkaffet ute i den ljumma sommarluften. På innergården serveras dessutom öl och annan dryck.


Malmö – Sveriges tredje största stad

I Malmö kan du roa dig med allt från kasinospel och nattklubbar till sandstränder, intressanta sevärdheter, golf och mycket mer. I närheten av hotellet ligger exempelvis Malmöhus Slott som är ett av Nordens äldsta bevarade renässansslott. Fortsätter du en bit till ut mot Västra hamnen kan du också besöka Malmös högsta byggnad Turning Torso. Missa inte heller att promenera i Pildammsparken som med sina 45 hektar är Malmös största park.

Kundbetyg: 4,2/5 (490 omdömen)
Best Western Hotel Royal

Norra Vallgatan 94, 211 22 Malmö

Telefon: +46 40 6642500

E-post: info@bwhotelroyal.se

En samling svenskt konstglas

När du kommer in i hotellets lobby möts du av en samling svenskdesignat konstglas från några av landets främsta formgivare. Dessa vackra glaspjäser är från 1920-talet och framåt och har formgivits av bland annat Edward Hald, Ingeborg Lundin, Simon Gate, Eva Englund, Edvin Öhrström, Sven Palmqvist och många fler.

Välj rum

Mat & Dryck

Buffe

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på Best Western Hotel Royal. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant BW Hotel Royal

Innergård

Så fort vädret tillåter är du välkommen till hotellets mysiga innergård. Här kan du avnjuta såväl frukost som en kall dryck i sommarvärmen.


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 11:00


Barn

Ett barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med två betalande vuxna i befintlig möblering. Kom ihåg att inkludera barnen i din bokning.


Husdjur

Husdjur ej tillåtna.


Parkering

Hotellet har ingen egen parkering. Utanför hotellet finns gatuparkering med avgift dygnet runt. Snett över gatan, cirka 150 meter från hotellet finns ett kameraövervakat P-hus som kostar 250 sek/dygn och det går inte att boka i förväg.


Övriga tjänster

 • Restaurang
 • Frukostbuffé ingår
 • Lounge/bar
 • Reception öppen 24 timmar
 • Express-utcheckning
 • Värdeskåp
 • Konferenslokaler
Sauna BW Hotel Royal

Bastuavdelning

Du som vill koppla av en stund med ett värmande bastubad är varmt välkommen till hotellets bastuavdelning.  Avgift tillkommer.

Möten & Konferens

Hotellet erbjuder inga bokningsbara konferenslokaler men det går utmärkt att ta ett möte eller jobba en stund i lobbyn eller på innergården. 

  Varför Best Western?

  Best Western är stommen i vårt hotellandskap. Tre- eller fyrstjärniga hotell, lika olika överallt.