Best Western Hotel Halland

Information

Receptionen är öppen mån-lör 7-23. Söndagar 7-15. Beräknar ni anlända efter stängning - vänligen kontakta hotellet i god tid för att få hjälp.

Funkishotell i centrala Kungsbacka

Mitt i småstaden Kungsbacka ligger trivsamma Best Western Hotel Halland. Här kan du njuta av ett lugnare tempo, men ändå komma till Göteborg, Svenska Mässan och Liseberg på 20 minuter, pendelstationen ligger mitt över gatan från hotellet. Hotellet har en välbesökt restaurang, rum som flirtar med 60-talet och en ljus konferensavdelning på gatuplan.

Hotellets rum

Checka in i något av hotellets 77 rum. Välj mellan allt från enkelrum till dubbelrum eller familjerum. Varje hotellrum är utrustat med bekväma sängar och Lava Invites tv, en hypermodern tv-lösning där både internationella tv-kanaler finns och såklart även wifi.


Mat och träning

I hotellets restaurang RUM35 kan du äta dig mätt hela dagen. På morgonen med en stor frukostbuffé, som ingår för alla som bor på hotellet. Under dagen serveras dagens lunch och till middag kan du välja från en välkomponerad meny. 


Som hotellgäst får du fri tillgång till ett gym i närområdet: det välutrustade och moderna Nordic Wellness. För dig som föredrar en löptur finns många fina motionsspår i Kungsbacka. Dessutom finns både biljard och dart att spela på hotellet för dig som är sugen (avgiftsbelagd).


Konferens nära Göteborg

Konferenslokalerna är ljusa och fräscha och går att anpassa till dina behov. Här finns både grupprum till mindre sällskap och större lokaler för upp till 140 konferensgäster. 


Att göra i Kungsbacka

Kungsbacka erbjuder bland annat en pittoresk stadskärna med kullersten och unika butiker. Kanske är du shoppingsugen och hellre vill göra fynd på Hede Fashion Outlet?

Ska du besöka Kungsmässan är Best Western Hotel Halland en bra utgångspunkt, endast några minuter ifrån mässan.

För dig som gärna spenderar dagen på golfbanan så finns det inte mindre än sex klubbar inom 10 minuters avstånd.

Lockar storstaden kan du lämna bilen på hotellets fria parkering och så är du framme i Göteborg på 20 minuter.

Kundbetyg: 4,3/5 (1 649 omdömen)
Best Western Hotel Halland

Storgatan 35, 43432 Kungsbacka

Telefon: +46 30 07 75 30

E-post: info@hotellhalland.se

Best Western Halland Lobby Lounge

En flirt med 60-talet

På Best Western Hotel Halland är hotellrummen inredda i en nordisk funkisstil som andas 60-tal. Se dig om på hotellet och du hittar tidsenligt inspirerad konst av tex Andy Warhol, Keith Haring och Roy Lichtenstein på väggarna både i lobbyn samt i flertalet hotellrum.


Välj rum

Mat & Dryck

Best Western Halland Breakfast

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på Best Western Hotel Halland. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Best Western Halland Restaurant

Rum 35

På hotellet ligger restaurang RUM35 där du kan avnjuta dagens alla måltider: frukost, lunch och middag. Härifrån sköts även konferens måltider och andra festligheter. Maten har influenser från världens alla hörn. Restaurangen är stolta över den höga kvaliteten på råvaror både ekologiskt och Fairtrade.

Best Western Halland Restaurant Bar

Bar

I restaurangen hittar du även en trevlig bar där du kan beställa välskakade drinkar, vin, öl och alkoholfritt. 

Best Western Halland Outdoor Seating

Uteservering

Årets varmare månad kan du slå dig ned på restaurangens ombonade och mysiga uteservering med något gott att äta eller dricka. 


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 11:00


Barn

Två barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med betalande vuxen i befintlig möblering. Kom ihåg att inkludera barnen i din bokning.


Husdjur

Tillägg för hund är 200:- per natt. Max 2 hundar per rum. Gäller endast standardrum och några få business plus-rum. Är ni fler personer behöver ni kontakta hotellet. Vi har ett begränsat antal hundrum, kontakta hotellet om att ni har med hund i god tid innan er vistelse.


Svanen

Hotellet är miljömärkt med Svanen, vilket betyder att det uppfyller ambitiösa miljökrav.


Parkering

Hotellet har fri parkering i mån av plats, vid sidan av huset. Här finns även två stycken laddplatser för elbilar. Parkeringstillstånd behövs och hämtas i receptionen. Är det fullt på hotellets platser så finns flera betalparkeringar i närheten, fråga i receptionen så visar de vägen.


Övriga tjänster

 • Tillgänglighetsanpassade faciliteter
 • Baggagerum
 • Affärscenter
 • Frukostbuffé ingår
 • Konferenslokaler
 • Express-utcheckning
 • Wifi / fiber
 • Fri parkering
 • Sen utcheckning tillgänglig
 • Lounge/bar
 • Utomhusparkering
 • Skrivare tillgänglig
 • Restaurang
 • Skoputsmaskin
 • Bastu
 • Receptionens öppettider: Måndag-Lördag 07:00-23:00, Söndag: 07:00-15:00. Beräknar ni anlända efter stängning - vänligen kontakta hotellet i god tid för att få hjälp
Best Western Halland Sauna Relax

Bastu och relaxrum

Välkommen att luta dig tillbaka i värmen i hotellets bastu och relaxrum. 

Best Western Halland Pooltable Playroom

Biljard och dart

Välkommen till spelrummet med ett biljardbord, dart och sköna fåtöljer. (Avgiftsbelagd)

Best Western Halland Lobby Lounge Reception Bar

Receptionens öppettider

Receptionens öppettider:

Måndag-Lördag 07:00-23:00

Söndag: 07:00-15:00

Beräknar ni anlända efter stängning - vänligen kontakta hotellet i god tid för att få hjälp.

Möten & Konferens

77

Hotellrum

5

Mötesrum

140

Biosittning

Hotellets ljusa möteslokaler ligger i gatuplan. Lokalerna Vallda och Sandö går att använda som en stor lokal eller avdelade med en ljudisolerad vikvägg. Lokalen Gottskär kan göras om till två mindre mötesrum/grupprum. Variationsmöjligheterna gör att hotellets möteslokaler passar utmärkt för alltifrån mindre mässor till möten, föreställningar, middagsbjudningar eller andra event med ett eller flera rum.Konferensbokning

E-post: info@hotellhalland.se

Telefon: 0300-775 30

 • Vallda

  Number of personsMax 100 gäster
  Area80 m2

  En stor lokal som rymmer upp till 100 personer. Perfekt för större konferenser och föredrag. Ljudanläggning finns i denna lokal.

 • Gottskär

  Number of personsMax 40 gäster
  Area50 m2

  Gottskär lämpar sig för medelstora möten. Ett ljust rum med många fönster.

 • Sandö

  Number of personsMax 60 gäster
  Area50 m2

  Ett ljust rum med stora fönster från golv till tak. Passar perfekt för medelstora möten eller föredrag.

Varför Best Western?

Best Western är stommen i vårt hotellandskap. Tre- eller fyrstjärniga hotell, lika olika överallt.