Best Western Hotel Åkersberga

Familjärt hotell i Åkersberga

I hjärtat av Roslagen och den skärgårdsnära orten Åkersberga ligger Best Western Hotel Åkersberga – ett utmärkt val för dig som spelar golf eller gillar att vandra och uppleva naturen. Här välkomnas du till ett ombonat hotell med bekväma rum att koppla av i efter en aktiv dag.

Hotellrum med färg och mönster
På detta hotell kan du välja att bo i ett enkelrum eller ett dubbelrum i olika kategorier. Dessutom finns två sviter varav den ena har egen bastu. Rummen är inredda med färgglada textilier och mönstrade tapeter tillsammans med sköna sängar och badrum med härlig golvvärme.


Mat och dryck i mysig miljö

I hotellets reception kan du beställa öl eller vin och slå dig ned i den mysiga loungen. Det finns också enklare rätter såsom pizza, hamburgare och club sandwich. För en rejälare lunch eller middag finns en större restaurang mitt emot hotellet. På sommaren kan du njuta av den ljuvliga hotellfrukosten eller ett svalkande glas på hotellets soliga terrass. Som gäst på Best Western Hotel Åkersberga har du dessutom gratis tillgång till gymmet Friskis & Svettis som ligger vägg i vägg med hotellet.


Aktiviteter i Åkersberga

Med hotellet som bas har du nära till fantastiska vandringsleder, badstränder och golfbanor. Och trots det naturnära läget har du även tillgång till restauranger, caféer och butiker i Åkersberga centrum. Hotellet är med andra ord den perfekta platsen för dig som vill ha det bästa av två världar!

Kundbetyg: 4,2/5 (427 omdömen)
Best Western Hotel Åkersberga

Storängstorget 14, 184 30 Åkersberga

Telefon: +46 855809000

E-post: info@publichotel.se

Konst av Fredrik Martis

När du besöker Best Western Hotel Åkersberga kommer du upptäcka att lobbyn pryds av kreativ konst. Tack vare ett samarbete med den lokala konstnären Fredrik Martis får hotellets gäster och personal njuta av hans olika alster. Just denna tavla ingår i en serie med temat musik. Ser du vem det föreställer?

Välj rum

Mat & Dryck

Breakfast Area and Conference The Public Hotel

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på hotellet. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt.


Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 12:00


Barn

Två barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med betalande vuxen i befintlig möblering.


Husdjur

Husdjur tillåtna. Max 2 djur per rum, kostnad om 100 SEK per natt och djur tillkommer.


Parkering

Hotellet samarbetar med Parkeringsgarage Östra i Åkersberga centrum där du kan parkera för 50 sek/dygn. Betalning sker i hotellets reception. Laddstolpar för elbil finns.


Övriga tjänster

  • Frukostbuffé ingår
  • Sen utcheckning tillgänglig
  • Värdeskåp

Möten & Konferens

53

Hotellrum

1

Mötesrum

20

Biosittning

Hotellet har en möteslokal som vanligtvis används som frukostrum. Lokalen passar därför perfekt för frukostmöten men även andra typer av sammanträden och mindre konferenser.


Konferensbokning

E-post: info@publichotel.se

Telefon: +46 855 80 9000

  • Konferensrum 1

    Number of personsMax 20 gäster
    Area22 m2

    Trevlig lokal med sköna stolar och härligt dagsljus. Lokalen gör sig bäst i styrelsesittning men viss ommöblering är möjlig.

Varför Best Western?

Best Western är stommen i vårt hotellandskap. Tre- eller fyrstjärniga hotell, lika olika överallt.