U&Me Hotel, BW Signature Collection

En skräddarsydd hotellupplevelse

På U&Me Hotel, BW Signature Collection i Umeå har du möjlighet att anpassa din vistelse efter just dina behov. Här kan du boka ett kompakt eller ett mer luftigt rum och lägga till olika typer av tjänster beroende på vad du vill ha ut av din vistelse. Välkommen att uppleva ett modernt hotellkoncept!

Högt belägna och smart utformade rum

Alla hotellets rum är belägna högt upp i Väven-komplexet, mellan sjätte och trettonde våningen i byggnaden. Rummen är designade med högsta möjliga komfort och flexibilitet. Förutom en skön säng har varje rum en smart skrivbordsmodul med det mesta du kan behöva under din vistelse: förvarings- och arbetsyta, eluttag, strykjärn med mera.


Modern incheckning och frukost på bageri

När du kommer till hotellet möts du av ett härligt inomhustorg som rymmer bageri, café, delikatessbutiker, blomsterhandel och restauranger. Frukosten avnjuter du på Kulturbageriet som ligger till höger om hissarna.


In- och utcheckning sköter du enkelt via hotellets digitala incheckningsdiskar. Behöver du hjälp med detta finns personal tillgänglig dygnet runt på plats eller via telefon. Dessutom får du som gäst tillgång till hotellets gym som erbjuder olika redskap och maskiner.


Väven – Umeås nya kulturarena

När du bor på U&Me Hotel, BW Signature Collection får du tillgång till ett helt kvarter med kulturupplevelser. Här finns alltifrån bibliotek, teater och biograf till restauranger, caféer och butiker. Du kan lägga till olika aktiviteter och upplevelser under din vistelse i samband med din bokning.

Kundbetyg: 4,3/5 (481 omdömen)
U&Me Hotel, BW Signature Collection

Storgatan 46a, 903 26 Umeå

Telefon: +46 902066460

E-post: info@umehotel.se

Milsvid utsikt som standard

U&Me Hotel, BW Signature Collection är så pass smart utformat att du får en makalös utsikt oavsett vilken rumstyp du bokar. Tack vare rummens belägenhet, sängarnas placering och stora panoramafönster i alla rum kan du alltid njuta av att vakna upp till en fantastisk utsikt över staden eller älven.

Välj rum

Erbjudanden

Bo på U&Me Hotel för 850 kr/natt

Checka in på U&Me Hotel, BW Signature Collection för 850 kr/natt. Gäller för 1-2 personer. Boka med kod DEAL24.

Använd bokningskoden

Klicka på knappen så hamnar bokningskoden i sökrutan:

Mat & Dryck

Breakfast

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på U&Me Hotel, BW Signature Collection. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 11:00


Barn

Två barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med betalande vuxen i befintlig möblering.


Husdjur

Husdjur tillåtna i vissa rum extra avgift 250 sek per vistelse.


Green Key

Hotellet är miljömärkt med Green Key, en internationell miljömärkning inom besöksnäringen.


Parkering

Hotellet erbjuder ingen egen parkering men närmaste parkeringshus ligger 50 meter från hotellet (Parketten).


Övriga tjänster

 • Reception öppen 24 timmar
 • Frukostbuffé ingår
 • Konferenslokaler
 • Express-incheckning
 • Express-utcheckning
 • Wifi / fiber
 • Sen utcheckning tillgänglig
 • Restaurang
 • Skoputsmaskin

Gym

På femte våningen hittar du hotellets funktionella gym. Här finns crosstrainer, motionscykel, fria vikter, medicinboll, TRX och andra redskap. Det finns också plats för stretch och rörlighetsträning. För en löprunda eller en promenad rekommenderas den härliga strandpromenaden utanför hotellet.

Möten & Konferens

I samma byggnad som hotellet finns konferensvåningen P5 som erbjuder flertalet mötesrum med plats för upp till 200 sittande deltagare. På den första våningen i byggnaden finns dessutom en kongresshall med en stor scen och plats för upp till 500 personer.

  Varför BW Signature Collection?

  Fyrstjärniga designhotell med unika inredningskoncept. Inspirerande boende i ett citynära läge.