Best Western Plus Åby Hotel

Färgstarkt hotell med stor lekfullhet

Välkommen till detta tivoliinspirerade hotell med en atmosfär full av möjligheter! Här kliver du rakt in i känslan av att som barn stå näst på tur i kön till den där kittlande åkattraktionen som du längtat hela året efter att åka. Blunda och föreställ dig doften av nypoppade popcorn blandat med hysteriska glädjeskrik, för nu åker vi!

Tivolirum

Rummen på Best Western Plus Åby Hotel är, precis som hotellet i övrigt, inredda med svängda möbler, rundade lampor och detaljer samt lekfulla symboler och illustrationer i fina färger. Alla rum är dubbelrum för en till två personer men tack vare ett antal anslutande dörrar kan hotellet även erbjuda större fembäddsrum för hela familjen.


Hotellets attraktioner

För att ta en drink i denna härliga tivolimiljö behöver du inte ta dig längre än till hotellets reception – som också är en bar! I lobbyn finns dessutom roliga aktivitetsspel, biljard och olika sällskapsspel för hela familjen. Hotellet ligger i direkt anslutning till Åbytravet, som erbjuder en trevlig restaurang och ett ännu trevligare orangeri. Vidare finns hela 17 konferenslokaler, 25 padelbanor och ett Friskis & Svettis-gym i samma byggnad. Entré till Friskis och Svettis ingår för dig om bor på hotellet, 


Mölndal och Göteborg

Hotellet ligger en kort promenad från Mölndals innerstad, som i sin tur ligger strax utanför Göteborg. För att ta en kaffe eller avnjuta en god middag på restaurang behöver du inte ta dig längre än till Mölndals torg. Vill du istället förstärka den pirrande känslan från hotellet är det smidigt att ta sig in till Göteborg och nöjesparken Liseberg. Där kan du dessutom gå på safari i Universeums regnskog, besöka de äldre stadsdelarna Haga eller kanske ta en tur till Göteborgs skärgård.


Läs mer: Hotell i Göteborg

Kundbetyg: 4,3/5 (3 462 omdömen)
Best Western Plus Åby Hotel

Åby Arenaväg 8 B, 431 62 Mölndal

Telefon: +46 31 384 02 00

E-post: info@abyhotel.se

En pirrig upplevelse

Best Western Plus Åby Hotel ingår i Åby Arena som har ett unikt koncept för möten och upplevelser. Tanken bakom hotellets inredning är att fånga känslan av upprymdhet, spänning, förväntan och pirr som kan upplevas inför olika evenemang, möten, mässor, spel, aktiviteter – och inte minst på tivoli!

Välj rum

Erbjudanden

Weekend erbjudande - 20% rabatt

Boka något att se fram emot i höst! Checka in i charmig tivolimiljö på Best Western Plus Åby Hotel i Göteborg-Mölndal. Boka med koden SALE och få 20% rabatt.

Använd bokningskoden

Klicka på knappen så hamnar bokningskoden i sökrutan:

Tivoli getaway

Upplev en lekfull vistelse med vårt tivoli getaway-paket! Besök vår charmiga tivolimiljö och njut av en natt fylld med glädje och komfort.

Så bokar du

Boka här

Mat & Dryck


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 11:00


Barn

Barn 0-2 år bor utan extra kostnad och sover då i befintliga sängar. Ta direktkontakt med hotellet om du reser med barn 0-2 år. Spjälsäng går att förbokas mot en extra kostnad. Barn 3-15 år räknas som betalande gäster. Kom ihåg att inkludera barnen i din bokning.


Husdjur

Husdjur är välkomna i vissa rum mot en avgift på 200 sek/bokning och vistelse.


Green Key

Hotellet är miljömärkt med Green Key, en internationell miljömärkning inom besöksnäringen.


Parkering

På hotellet finns 2000 parkeringsplatser och flertalet laddstationer för elbilar mot en avgift på 120 sek/dygn på veckodagar, 60 sek/dygn helger och sommarperiod. Betala och registrera din bil i receptionen. Parkering kan inte förbokas.


Övriga tjänster

  • Frukostbuffé ingår
  • Konferenslokaler
  • Express-utcheckning
  • Wifi / fiber
  • Sen utcheckning tillgänglig
  • Lounge/bar
  • Utomhusparkering
  • Restaurang

Möten & Konferens

Välkommen till Best Western Plus Åby Hotel – den perfekta platsen för möten och event!

Med moderna, flexibla lokaler och en fantastisk restaurang tas gäster om hand från början till slut. Här finns luftiga ytor med terrass och utsikt, anpassade för alla typer av evenemang. Oavsett om det gäller en stor konferens eller ett intimt möte, erbjuder Best Western Plus Åby Hotel den senaste tekniken och utsökt mat för att garantera ett lyckat arrangemang.

Konferensbokning

E-post: konferens@abyhotel.se

Telefon: 0722-343120

  • Goopsalen

    Number of personsMax 325 gäster
    Area298,5 m2

    Upplev en imponerande konferenslokal med plats för hela 325 personer – den perfekta arenan för storskaliga presentationer, inspirerande föreläsningar eller företagsevenemang som kräver utrymme för både kreativitet och kapacitet.

  • Ourasi

    Number of personsMax 20 gäster
    Area48,3 m2

    Denna lokal, med plats för 20 personer i biosittning, är perfekt för mindre möten, utbildningar eller diskussionsgrupper där närhet och interaktivitet prioriteras.

  • Hambletonian + Greyhound + Varenne

    Number of personsMax 110 gäster
    Area124,2 m2

    När dessa tre lokaler kombineras kan de ta emot upp till 110 personer, vilket gör det möjligt att arrangera större evenemang utan att tumma på komfort och utrymme.

Varför Best Western Plus?

Plusset står för det där lilla extra. Fyrstjärniga, modernt utrustade hotell med god design i bra lägen, ofta i större städer.