Sure Hotel by Best Western Arena

Prisvärt hotell i Göteborg

Inom gångavstånd från arenan Nya Ullevi välkomnas du till Sure Hotel by Best Western Arena – ett prisvärt och trevligt hotell i den centralt belägna stadsdelen Stampen i Göteborg. Här erbjuds prisvärda hotellrum där både frukost och våffelbuffé ingår.

Trevliga rum

Hotellet erbjuder 58 rum med fina parkettgolv och neutrala färger. Här kan du välja mellan olika typer av rum såsom enkelrum, dubbelrum och rymligare familjerum. De extra lyxiga superior-rummen som ligger längst upp erbjuder dessutom jacuzzi i rummet och en härlig terrass. Spjälsängar finns att låna och vissa rum har även extrasängar.


Frukost- och våffelbuffé

På Sure Hotel by Best Western Arena kan du varje morgon avnjuta en härlig frukostbuffé. Framåt eftermiddagen och kvällen finns också möjlighet att grädda egna våfflor. Dessutom finns alltid gratis fika uppdukat i lobbyn. Frukostrummet kan även användas för att hålla enklare möten.


Att göra i Göteborg

Göteborg är en stad som erbjuder något för alla – oavsett om du är här med vänner, kollegor eller familjen. En kort promenad från hotellet ligger Nordstan som är ett av landets största köpcenter. Hotellet ligger också väldigt nära arenan Nya Ullevi, vilket är perfekt för dig som ska på konsert eller någon annan tillställning. Därtill får du inte missa ett besök på nöjesparken Liseberg eller vetenskapscentrumet Universeum där hela familjen kan ta del av utställningar, exotiska djur och mycket annat.

Kundbetyg: 3,7/5 (173 omdömen)
Sure Hotel by Best Western Arena

Baldersgatan 6, 411 02 Göteborg

Telefon: +46 31158380

E-post: info@arenahotel.eu

Välj rum

Mat & Dryck

Breakfast Room

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på Sure Hotel by Best Western Arena. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Free waffles, coffee, tea cookies

Gratis våffelbuffé

Framåt kvällen mellan klockan 16–21 har du som hotellgäst möjlighet att grädda dina egna våfflor, helt utan kostnad. Perfekt om du blir lite hungrig innan middagen eller vill avsluta dagen med ett lyxigt kvällsmål!


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 12:00


Barn

Ett barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med betalande vuxen i befintlig möblering. Kom ihåg att inkludera barnen i din bokning.


Husdjur

Husdjur tillåtna i vissa rum mot en avgift om 250 sek per natt.


Green Key

Hotellet är miljömärkt med Green Key, en internationell miljömärkning inom besöksnäringen.


Parkering

Hotellet erbjuder parkering både utomhus och i garage mot en avgift om 200 sek per natt.


Övriga tjänster

 • Reception öppen 24 timmar
 • Frukostbuffé ingår
 • Express-utcheckning
 • Wifi / fiber
 • Sen utcheckning tillgänglig
 • Utomhusparkering
 • Värdeskåp

Möten & Konferens

Sure Hotel by Best Western Arena erbjuder inga bokningsbara konferensrum men det går bra att ha exempelvis ett frukostmöte i hotellets frukostmatsal. Vid behov kan personalen hjälpa till att möblera om i rummet.

  Varför Sure Hotel by Best Western?

  Personliga och prisvärda hotell där du får ett trevligt boende och en bekväm övernattning.