Ten Hotel, BW Signature Collection

Toppmodernt hotell i Upplands Väsby

Ten Hotel, BW Signature Collection är ett hotell i modern stil som stod färdigt år 2021. Med sitt naturnära läge i idrottsmetropolen Upplands Väsby och ett välutrustat gym är hotellet ett utmärkt val för dig som har en aktiv livsstil. I närområdet finns bland annat upplysta löpspår, ridmöjligheter och banor för dig som spelar padel, tennis eller golf.

Generösa rum

Här övernattar du i ett stort rum i modern, skandinavisk stil med egen balkong – oavsett rumskategori. Utöver balkong har samtliga rum dimbar belysning, luftkonditionering, snabbt wifi, sköna sängar och badrum med golvvärme. För större sällskap finns möjlighet att boka två standardrum med en anslutande dörr emellan och vid längre vistelser finns även något större rum med eget pentry.


Mat, gym, bastu och konferens

På detta hotell behöver du aldrig gå hungrig – här erbjuds någon form av mat och dryck alla tider på dygnet. På morgonen serveras en generös frukostbuffé och framåt kvällen är du välkommen till restaurangen. Hotellet serverar dagens lunch varje vardag med ett kött, fisk och vegetariskt alternativ. Du kan alltid hitta något enklare att äta eller annat gott i hotellets café som är öppet dygnet runt.


Utöver restaurang och café har hotellet ett välutrustat gym och en ångbastu med fantastisk utsikt. För möten och konferenser erbjuds dessutom ett konferensrum med flexibel möblering, två grupprum och möjlighet till större evenemang med uppemot 150 personer i hotellets gradäng.


Sport och kultur i Upplands Väsby

I Upplands Väsby finns ett stort utbud av sport och friluftsaktiviteter. Här kan du spela traditionell golf såväl ute som inne och testa den nyare formen discgolf. Dessutom kan du paddla kanot och spela olika bollsporter såsom padel och tennis. Därtill finns banor och spår för löpning, vandring och längdskidåkning.


Du som föredrar kultur framför sport har också mycket att upptäcka i området. Till exempel kan du besöka vikingagården Gunnes gård eller Upplands Väsby hembygdsförening. Visste du förresten att Upplands Väsby är den näst mest runstenstäta kommunen i Sverige?

Kundbetyg: 4,2/5 (312 omdömen)
Ten Hotel, BW Signature Collection

Johanneslundsvägen 11, 194 61 Upplands Väsby

Telefon: +46 08 59844310

E-post: info@ten-hotel.com

En nutida gradäng

Med en utpräglad passion för sport och idrott kan Ten Hotel, BW Signature Collection erbjuda en helt egen gradäng. Denna trappstegsformade avsats förekommer vanligtvis i konserthus, på teatrar och olika typer av åskådarläktare vid idrottsplatser. Men till skillnad mot antikens amfiteatrar kan du här sitta mjukt och skönt med tillgång till ett belyst bord och eluttag.


Här finns också en storbildskärm som bland annat visar stora sportevenemang för hotell gäster. 

Välj rum

Mat & Dryck

Breakfast Area Ten Hotel

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på Ten Hotel, BW Signature Collection. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant Ten Hotel

Ten Restaurang

Hotellets restaurang serverar internationella och svenska smaker i form av mellanrätter och huvudrätter. Det finns alltid ett veganskt och ett vegetariskt alternativ på menyn och dessutom kan du avnjuta den svenska klassikern marängsviss till efterrätt.

Här serveras en mycket populär lunch på vardagar mellan 11:00 – 13:30. 

Caf Ten Hotel

Ten Café

På Ten Café kan du äta en enklare lunch i form av en sallad eller en wraps och fylla på energi med en smoothie. Dessutom finns snacks, godis och olika drycker såsom kaffe, juice och öl. Cafét är öppet dygnet runt.


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 12:00


Barn

Ett barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med två betalande vuxna i befintlig möblering.


Husdjur

Vissa husdjur är tillåtna i ett begränsat antal rum. Informera hotellet vid bokningstillfället. Extra kostnad om 150 sek per natt tillkommer. Husdjur i inte tillåtna i restaurangen, lobby eller på andra publika ytor.


Green Key

Hotellet är miljömärkt med Green Key, en internationell miljömärkning inom besöksnäringen.


Parkering

Hotellet erbjuder 74 gratis parkeringsplatser med möjlighet till elbilsladdning.


Övriga tjänster

 • Restaurang
 • Frukostbuffé ingår
 • Lounge/bar
 • Reception öppen 24 timmar
 • Värdeskåp
 • Wifi / fiber
 • Fri parkering
 • Utomhusparkering
Gym Ten Hotel

Ten Gym

I hotellets välutrustade gym finns allt du behöver för ett riktigt bra konditions- eller styrkepass. Här erbjuds motionscykel, roddmaskin, löpband, styrkemaskiner och fria vikter. Dessutom finns andra redskap såsom ribbstol och en mjuk plyobox. Gymmets maskiner och utrustning är från Casall Pro och Matrix Fitness.

Sauna ten Hotel

Bastu

För att koppla av en stund efter en aktiv dag utomhus eller ett pass i gymmet är du välkommen till hotellets bastu. Här njuter du av ångande värme och en spektakulär utsikt tillsammans med en lugnande doft av tall.

Möten & Konferens

194

Hotellrum

3

Mötesrum

30

Biosittning

Hotellet erbjuder tre bokningsbara lokaler: ett konferensrum och två grupprum. Därutöver finns möjlighet att boka gradängytan i lobbyn för större presentationer och föreläsningar med upp till 150 deltagare. Där finns projektor och duk att tillgå.

Konferensbokning

E-post: booking@ten-hotel.com

Telefon: +46 859 844 310

 • Konferensrum

  Number of personsMax 30 gäster
  Area40 m2

  Ett flexibelt konferensrum med stora fönster som släpper in mycket energigivande dagsljus. Lokalen har modern utrustning och passar olika typen av möten, konferenser och andra evenemang.

 • Grupprum (två stycken)

  Number of personsMax 4 gäster
  Area20 m2

  Förutom konferensrummet finns två olika grupprum som kan användas till mindre möten eller som kontor. Rummen kan möbleras i styrelsesittning med bord och stolar och TV-skärm.

Varför BW Signature Collection?

Fyrstjärniga designhotell med unika inredningskoncept. Inspirerande boende i ett citynära läge.