icon

Best Western Plus Kungens Kurva

Reception Restaurant Kungens Kurva

Nybyggt hotell i Kungens Kurva

I november 2023 slog Best Western Plus Kungens Kurva upp portarna till ett helt nytt hotell i området där kung Gustaf V sägs ha åkt i diket. Hotellet har en industriell inredning, men med varma toner. Här sover du i exklusiva sängar och äter gott på hotellets piazza. Från och med våren 2024 kan du dessutom koppla av i någon av hotellets två takpooler.

Effektivt, mysigt, glädjefyllt och nära. Det är några av ledorden för nybyggda Best Western Plus Kungens Kurva. Här får du en prisvärd upplevelse och samtidigt en smidig kommunikation in till Stockholm City. Hotellet ligger granne med Ikea och bara 20 minuter med bil från Stockholm city. 


Effektivt planerade rum

Utöver varma färger och välkomnande, industriell inredning har hotellet sängar av högsta kvalitet, öppna garderober och hög standard på wifi. Här kan liten som stor, affärsresenär som semesterfirare känna sig trygga med att få en god natts sömn och bra arbets- och filmförhållanden.


Restaurang och piazza

I hotellets välkomnande lobby och restaurang kan du välja att sitta vid händelsernas centrum, det vill säga vid det öppna köket där den smakrika surdegspizzan precis bakas. Eller så slår du dig ned i en lite lugnare oas nära de stora fönsterpartierna i lobbyn.


Vill du verkligen få känslan av Italien mitt i kurvan så kliver du ut på hotellets piazza där du kan avnjuta allt från en fantastisk hotellfrukost till härliga middagar. Veroni som restaurangen heter är den naturliga samlingsplatsen för familjen, affärsresenären, vännerna och shoppingfantasterna.


Relax och pool

På hotellets takvåning kan du träna dig stark, likväl som att varva ner i relax eller bastu. Varför inte avsluta dagen i en av hotellets två mindre utomhuspooler placerade på taket med underbar kvällssol.  


Att göra i närheten av hotellet

Kungens Kurva har gjort sig känt för att vara ett shoppingnav, med Stockholms första Ikea i spetsen. Här kan du även besöka Heron city med allt från bio till bowlingbanor och lekland. Är du trädgårdsintresserad, eller bara vill uppsöka en lugn oas finns den välkända Zetas Trädgård i området, där du kan handla växter och krukor eller fika i det mysiga caféet. Vill du besöka Stockholms innerstad är det bara att svänga ut på E4/E20 och rulla in mot stan, vilket tar cirka 20 minuter.

Best Western Plus Kungens Kurva

Gamla Södertäljevägen 214, 14170 Segeltorp

Telefon: +46 8 55117700

E-post: info@hotelkungenskurva.se

icon

Välj rum

Bra att veta

icon
In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 11:00


icon
Barn

Ett barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med två betalande vuxna i befintlig möblering.


icon
Husdjur

Djur välkomna till en kostnad om 300 sek per vistelse.


icon
Parkering

Utomhusparkering, kostnad 100 sek.


Övriga tjänster

  • Restaurang
  • Frukostbuffé ingår
  • Reception öppen 24 timmar
  • Ismaskin
  • Utomhusparkering
Gym BW Plus Hotel Kungens Kurva

Gym - öppnar till våren 2024

Fräscht gym för dig som inte vill hoppa över träningspasset när du är på resande fot. 

Sauna BW Plus Hotel Kungens Kurva

Bastu - öppnar till våren 2024

Bastu med vacker utsikt, där du kan låta kroppen slappna av i värmen. 

icon

Varför Best Western Plus?

Plusset står för det där lilla extra. Fyrstjärniga, modernt utrustade hotell med god design i bra lägen, ofta i större städer.